Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

WEEKEND: 8 березня без мелодрами


WEEKEND: 8 березня без мелодрами

До міжнародного жіночого дня українських глядачів чекає прем'єра відразу семи кінокартин, втім, не надто жіночих і романтичних.

«Оз: Великий і Могутній» - пріквел до історії славнозвісної антології про чарівну країну Оз. При чому, якщо спочатку її автором був Френк Баум, то пізніше письменницьку естафету прийняв Олександр Волков, який допоміг чарівній країні знайти власну історію і міфологію. Постановником «Оза» виступив прославлений Сем Реймі, який завоював любов фанатів спершу трилогією про зловісних мерців, а потім і трилогією про Людину-павука.

«Оз» розповість історію циркового ілюзіоніста Оскара Діггса (Джеймс Франко), який несподівано потрапляє в чарівну країну Оз, де йому доводиться втрутитися в епічну боротьбу добра зі злом, яка розгорнулася між сестрами Глендою (Мішель Вільямс), Теодорою (Міла Куніс) і Еванорою (Рейчел Вайс). Фільм також виходить в IMAX-кінотеатрах, і, судячи з кінотеатральних трейлерів, нас очікує масштабна 3D-подорож.

Loading the player ...

«Реальні хлопці» - кримінальна комедія за участю відразу трьох володарів премії «Оскар»: Аль Пачіно, Алана Аркіна і Крістофера Уокена. Режисером фільму виступив так само «оскароносець» Фішер Стівенс - правда, свою статуетку він узяв в категорії «Найкращий документальний фільм» («Бухта»).

Фільм розповість про колишнього ув'язненого, який після виходу з в'язниці зустрічає свого найкращого друга. Зустріч приносить обом радість, однак герой здогадується, що другу наказано «прибрати» його, відсидівшого і за себе, і за своїх подільників.

Loading the player ...

«Даю рік» - британська романтична комедія за участю Роуз Бірн, Анни Феріс і Саймона Бейкера. Продюсуванням фільму зайнялися всі ті ж, хто раніше працював над «Реальною любов'ю» і «Щоденником Бріджит Джонс», тому цілком не виключено, що «Даю рік» поповнить ряди класичних британських ромкомів.

Новоспечена пара молодят уклавши шлюбний союз, ще не знає, чи готові вони до спільного життя, чи ні. Але, підписи поставлені і перший рік їхнього спільного життя розставить всі крапки над "і", та покаже, помилилися вони в виборі один одного чи ні. Адже щоб осягнути всіх радощів сімейного життя, героям треба пройти ряд життєвих випробувань.

Loading the player ...

"21 і більше" - класична за своїм сюжетом молодіжна комедія, яка в деякому роді повинна нагадати глядачам про такі хіти свого жанру як "Король вечірок" і "Американський пиріг". Студент коледжу Джефф Ченг завжди досягає свого і робить те, що задумав. А ось у випадку з двома його близькими друзями Кейсі і Міллером все інакше. Вони готові тусити і напиватися хоч кожен день, головне не нудьгувати. Саме для цього вони влаштовують для Джеффа мегавечерінку прямо напередодні дуже важливого іспиту. Починаючи з малого, з пари келихів пива, в результаті хлопці закінчують оглушливою вечіркою з літрами випивки і дівчатами. Наступного ранку їх чекає сюрприз.

Loading the player ...

«Гамбіт» - кримінальна комедія, головні ролі в якій виконали три популярних кінозірки Камерон Діаз, Колін Ферт і Алан Рікман. Сценарій до картини написали прославлені брати Коени. Мистецтвознавець просто таки ненавидить свого боса. Для того, щоб йому помститися за хамське і недбале ставлення до себе, та й просто зрубати грошей, мистецтвознавець вирішується на аферу. Для її втілення потрібно тільки дівчина, яку він і знаходить в особі учасниці родео. Разом вони об'єднуються в команду, якій перш, ніж досягти бажаного, прийдеться пережити багато комічних ситуацій.

Loading the player ...

«Ти і я» - драма майстра цього жанру Бернардо Бертолуччі. Цього разу режисер створив історію хлопчика-підлітка, який, замкнувшись у собі, поступово втрачає зв'язок з реальним світом. Повернути ці зв'язки йому допоможе випадкове знайомство зі своєю одноліткою, яке відбувається за досить дивних обставин, але буквально перевертає емоційний світ хлопчика.

Loading the player ...

«Про що мовчать дівчата» - вже навіть судячи з постерів російська спроба переспівати на новий лад шалено популярний «Секс у великому місті». Можна розчарувати творців російської версії вже зараз - навіть «Секс у великому місті» не досяг великого успіху в повнометражному форматі, залишившись в серцях своїх прихильниць тільки в якості серіалу. Правда, в «Дівчинах» екшну все ж таки більше, так як сама історія чотирьох подруг в сонячній Іспанії зав'язана саме на халепі, в яку вони втрапили на самому початку своєї подорожі. 

Loading the player ...
Катя Зиновьева 6 березня 2013


Avatar
Ім'я:
28 березня 2024

популярні статті


Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня)

Сімейне фентезі про українську кухню, четверта «Панда Кунг-фу», а також інші новинки прокату.

6 березня 2024 766
Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня)

Фільм за повістю Кузьми Скрябіна, жахастик від Blumhouse, номінант на «Оскар» та інші новинки прокату.

13 березня 2024 599
Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня)

Продовження «Мисливців на привидів», жахастик з Сідні Свіні та скандальний фільм Аґнєшки Голланд.

20 березня 2024 367
Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня) Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня)

Продовження «Ґодзілли та Конґа», український скрінлайф, драма з Джессікою Честейн та інші новинки прокату.

27 березня 2024 114