Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

Перший погляд на продовження улюблених серіалів


Перший погляд на продовження улюблених серіалів

Одна з небагатьох причин, з якої більшість глядачів з нетерпінням чекають вересня - продовження улюблених серіалів. Що ж очікує героїв у їх новому сезоні? Давайте подивимося, що нам приготували шоураннери популярних серіалів.

«Американська історія жахів. Шабаш», 3 сезон 9 жовтня 2013

Своїми двома попередніми сезонами «Американська історія жахів» переконала глядачів, що може бути по-справжньому страшною. А от відразу чотири тізери до третього сезону, мова в якому піде про відьом, переконують нас ще і в тому, що нові серії будуть ще й стильними. У «Шабаш» повернуться фігуранти попередніх сезонів Таісса Фарміга, Джессіка Ленг, Еван Пітерз і Сара Полсон. Свіжою кров'ю в акторському складі стануть володарка премії «Оскар» Кеті Бейтс і висхідна зірка Емма Робертс.

«Одного разу», 3 сезон 29 вересня 2013

Третій сезон фентезійного серіалу «Одного разу» перенесе нас на нові локації - в загадковий Неверленд. Втім, шоураннери обіцяють, що Сторібрук теж не буде залишений без нагляду глядачів. Досі промо «Одного разу» - традиційне телепромо та промо «від капітана Гака» - не відкривали ніяких шокуючих таємниць майбутнього сезону. Тому залишається тільки чекати.

До речі, паралельно з серіалом восени запустять і його спін-офф - «Одного разу в країні чудес». Тут головною героїнею буде Аліса, яка слідує за білим кроликом.

«Ходячі мерці», 4 сезон 13 жовтня 2013

Дія четвертого сезону «Ходячих мерців» буде як і раніше розвиватися у в'язниці, але заявлені і подорожі героїв на досить довгі відстані. Зараз «Мерці» вигідно відрізняються від своїх багатьох телебратів хоча б тим, що отримали достатньо об'ємне промо.

«Помста», 3 сезон 29 вересня 2013

Мабуть, промо до нового сезону «Помсти» можна назвати найбільш динамічним і найбільш інтригуючим. Фінал другого сезону залишив більше питань, ніж відповідей. Промо ж додає ще порцію питань. До речі, кількох своїх акторів «Помста» позбулася - на третій сезон не продовжені контракти акторів Ешлі Мадекві (Ешлі Девенпорт) і Коннора Паоло (Деклан Портер). Останнього сценаристи встигли «вбити» наприкінці другого сезону, виправдавши його зникнення.

«Щоденники вампіра», 5 сезон 3 жовтня 2013

Ну, тут все зрозуміло - смертельні інтриги, хтось стає вампіром, хтось навпаки-людиною. А когось замикають у великому сейфі і кидають на дно річки. Промо поки не пояснює, як же цей хтось вибереться звідти, але перше уявлення про моменти майбутнього скласти можна.

Як і у «Одного разу», у «Щоденників» на осінь запланований спін-офф, «Прадавні». Так що половина акторського складу кочує в Новий Орлеан.

«Хейвен», 4 сезон 9 вересня 2013

Дітище Стівена Кінга, яке свій третій сезон закінчило на майже мильній ноті, продовжує все далі і далі йти від оригіналу. Схоже, що розділяти сюжетну лінію на дві окремі і розділяти героїв, поміщаючи їх на дві різні локації - гаряча тенденція осіннього сезону 2013 року. «Хейвен» підтримує цю традицію і - ймовірно весь сезон ми будемо стежити за спробами Одрі і Нейтана возз'єднатися.

«Касл», 6 сезон 23 вересня 2013

Прихильників «Касла», звичайно ж, цікавить: «Чи сказали вона «Так»?». Поспішаємо розчарувати - ні. Ні, вона не сказала «ні». У промо Беккет взагалі вкрай мовчазна. Однак у кількох кадрах промо можна помітити нову локацію,схожу на офіс ФБР у Вашингтоні. Нас очікує переїзд?

А ось у другому Беккет вже менш мовчазна.

«Анатомія пристрасті», 10 сезон 26 вересня 2013

Короткий, але ємний тизер обіцяє нам, що «ураган ще не закінчився». Він триватиме ще принаймні дві години - саме стільки заявлено на прем'єрну серію 10 сезону «Анатомії пристрасті».

«Як я зустрів вашу маму», 9 сезон 23 вересня 2013

Найоригінальніше промо дісталося ситкому «Як я зустрів вашу маму». Ролик під назвою «Такими дітей Теда ви ще не бачили» висловлює загальну думку фанатів щодо нескінченних пошуків легендарної мами. Для серіалу дев'ятий сезон стане останнім, а раз вже наприкінці восьмого сезону нарешті показали маму! .. Дітям залишилося терпіти не довго. Як і глядачам. 

Катя Зиновьева 25 серпня 2013


Avatar
Ім'я:
28 березня 2024

популярні статті


Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня)

Сімейне фентезі про українську кухню, четверта «Панда Кунг-фу», а також інші новинки прокату.

6 березня 2024 773
Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня)

Фільм за повістю Кузьми Скрябіна, жахастик від Blumhouse, номінант на «Оскар» та інші новинки прокату.

13 березня 2024 606
Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня)

Продовження «Мисливців на привидів», жахастик з Сідні Свіні та скандальний фільм Аґнєшки Голланд.

20 березня 2024 374
Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня) Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня)

Продовження «Ґодзілли та Конґа», український скрінлайф, драма з Джессікою Честейн та інші новинки прокату.

27 березня 2024 126