Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

18 грудня відбудеться прем'єра мультфільму «Бабай»


Новини: 18 грудня відбудеться прем'єра мультфільму «Бабай»

Прем'єра мультфільму відбудеться в новому кінотеатрі Multiplex (ТРК «Проспект», вул. Червоногвардійська, 1В).

18 грудня у Києві відбудеться прем’єра першого українського прокатного повнометражного мультфільму «Бабай». Такий подарунок українському глядачеві до Дня святого Миколая підготувала легендарна студія анімаційних фільмів «Укранімафільм»  («Острів скарбів», «Пригоди капітана Врунгеля», «Як козаки…», «Пригоди Петрика П’яточкіна» тощо).

Урочиста прем’єра мультфільму «Бабай» відбудеться у новому кінотеатрі Multiplex (ТРК «Проспект», вул. Червоногвардійська, 1В) о 18:00. Перед показом фільму відбудеться шоу-програма для дітей за участю цирку «Кобзов» та переможців телевізійного фестивалю Start TV 2014. Ведучі програми – Анна Свірідова і Сергій Галібін («Наше Радіо»).

Анімаційний фільм «Бабай» представлятимуть: режисер фільму Марина Медвідь, сценарист Вадим Шинкарьов, продюсер фільму та генеральний директор студії «Укранімафільм» Едуард Ахрамович. На прем’єру також завітають актори, чиї голоси звучать у мультфільмі «Бабай»: Остап Ступка (Чорт), Мирослав Кувалдін (Кіт-скрипун), Ірма Вітовська (Відьма), Олеся Чечельницька (чарівна пташка Алконост), а також голос самого Бабая - Борис Геогрієвський.

За 23 роки незалежності мультфільм «Бабай» став першим українським повнометражним анімаційним проектом, показ якого відбудеться на широких екранах країни. Виробничий бюджет фільму – 2 млн. доларів США. Робота над 70-хвилинним  анімаційним проектом тривала 2 роки. За цей період творчою групою «Бабай» було створено понад 200 тисяч малюнків. Українські діалоги для мультфільму прописувала письменниця Софія Андрухович, додавши мові особливої автентичності.

«Бабай» - це історія про нереальні пригоди, мрії і бажання, сила яких перевищує будь-які очікування. Що відбувається, коли у гонитву за мрією вступають герої народних міфів і казок? Відьма, Чорт, Вій, Змій Горинич - кожен з них, виявляється, потайки розмірковує про спокійне людське щастя. Але шлях до нього - складний та сповнений сюрпризами долі.

«Фільм пригодницький, веселий. Я маю велику надію, що у першого українського повнометражного анімаційного фільму буде найкрутіший бокс-офіс останніх років. Сподіваюсь, що «Бабай» стане частиною «золотої» скарбниці студії, разом з нашими мультфільмами минулих років: «Пригоди капітана Врунгеля», «Як козаки…», «Острів Скарбів». Подивимось!» - говорить продюсер Едуард Ахрамович. 

Тегі: бабай
Sushchenko 18 грудня 2014


Avatar
Ім'я:
28 березня 2024
Сексі-шмексі.Порно
Сексі-шмексі.Порно 23 грудня 2014 12:32
0
ахах окай
.
Гість
Гість 23 грудня 2014 12:30
0
клас.Обов язково прийду)!
.

популярні новини


Український фільм-міф на Миколайчук OPEN Український фільм-міф на Миколайчук OPEN

На фестивалі покажуть еротичний жахастик «Морена» Сергія Альошечкіна.

28 березня 2024 134
Український трейлер фільму «Ворон» Український трейлер фільму «Ворон»

Нова екранізація культового коміксу та перезапуск легендарної франшизи.

28 березня 2024 102
Трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого» Трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого»

Цього літа Вілл Сміт та Мартін Лоуренс повертаються у продовженні культового бойовика!

27 березня 2024 258
Тизер сиквелу «Бітлджюса» Тизер сиквелу «Бітлджюса»

Пустотливий демон повертається і влаштовує хаос у своєму фірмовому стилі.

23 березня 2024 474
Бокс-офіс США. Хороший старт «Мисливців на привидів» Бокс-офіс США. Хороший старт «Мисливців на привидів»

Фільм продовжив успішну серію, яку почали друга «Дюна» і «Панда Кунг-Фу 4».

25 березня 2024 265