Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

Disney оголосила про початок зйомок «Попелюшки»


Новини: Disney оголосила про початок зйомок «Попелюшки»

Фільм Disney «Попелюшка» запланований до виходу в прокат у березні 2015 року.

Студія Walt Disney Pictures оголосила про початок знімального процесу фільму "Попелюшка" - першого художнього фільму Disney, основаного на цій класичної історії.

Члени знімальної групи фільму, в тому числі виконавці головних ролей Лілі Джеймс, Річард Медден, володарка премії Американської кіноакадемії «Оскар» Кейт Бланшетт і номінована на премію «Оскар» актриса Хелена Бонем Картер прибули до Лондону для початку зйомок.

У режисерському кріслі проекту - номінант на премію Американської кіноакадемії Кеннет БранаДжек Райан: Теорія хаосу», «Тор»). В ролях: Попелюшка - Лілі Джеймс («Абатство Даунтон», «Гнів титанів »); Принц - Річард Медден («Гра престолів», «Пташина пісня») , Мачуха - володарка премії «Оскар» актриса Кейт БланшеттАвіатор») , Фея-хресна - номінантка на премію «Оскар» Хелена Бонем КартерКороль говорить» , «Аліса в країні чудес»). Холлідей Грейнджер («Великі надії», «Анна Кареніна») і Софі МакШера («Абатство Даунтон », «Вулиця Ватерлоо») постануть у ролях зведених сестер Попелюшки - Анастасії та Дрізелли. Стеллан Скарсгард («Месники», «Дівчина з татуюванням дракона») зіграє Ерцгерцога, Нонсо Анозі («Гра престолів») отримав роль відданого друга принца, Капітана. У ролі короля на екрані з'явиться володар премії «Тоні» Дерек Якобі.

Продюсерами фільму виступають Саймон Кінберг («Люди Ікс: Перший клас», «Елізіум»), Еллісон Шимура («Голодні ігри: і спалахне полум'я»), Девід Баррон («Гаррі Поттер і дари смерті», «Джек Райан: Теорія хаосу»). Сценарій до фільму написав Кріс Вайц («Мій хлопчик», «Золотий компас»).

До складу знімальної групи також увійшли: триразовий володар премії «Оскар», художник-постановник Данте Ферретті («Авіатор», «Хранитель часу», «Суїні Тодд: Демон-перукар з Фліт- стріт»); триразова володарка премії «Оскар», художниця по костюмах Сенді Пауелл («Авіатор» , «Молода Вікторія», «Закоханий Шекспір??»); оператор Харіс Замбарлукос, («Сищик», «Тор»), а також володар премії «Оскар» у номінації «Кращий монтаж» Мартін Волш («Чикаго», «Битва титанів»).

Відому всім з дитинства історія про Попелюшку вперше розповів у 1697 казкар Шарль Перро, проте по-справжньому вона полюбилася мільйонам людей з появою однойменного анімаційного фільму Disney в 1950 році.

Режисер фільму Кеннет Брана говорить: «Неможливо розповідати про Попелюшку і не згадати класичну анімацію Волта Діснея, на якій ми всі виросли. Я як режисер просто не міг відмовитися від можливості попрацювати з цими образами. Лілі Джеймз - ідеальна Попелюшка, вона поєднує в собі неймовірну красу, розум, кмітливість, веселий характер і грацію. Річард Медден зіграє її коханого - це молодий актор, дуже талановитий і харизматичний. Він веселий, розумний, сексуальний та ідеально підходить нашій Попелюшці».

Фільм розповість про пригоди молодої дівчини на ім'я Елла. Овдовівши, батько Елли одружується вдруге. Намагаючись підтримати батька, Елла приймає нову сім'ю - мачуху Леді Тремейн та її дочок Анастасію та Дрізеллу в своєму будинку. Незабаром і батько Елли трагічно гине, а дівчина опиняється наодинці з жадібними і заздрісними новими родичами. З господині будинку вона перетворюється на служницю, забруднену попелом, за що і отримує прізвисько - Попелюшка. Незважаючи на нещастя, що випали на її долю, Елла має намір виконувати останнє напуття своєї матері: «бути сміливою і доброю». Попелюшка не впадає у відчай і не нарікає на тих, хто такий жорстокий з нею, а думає про хороше в своєму житті, наприклад, про чарівного незнайомця, якого вона зустріла в лісі. Елла поняття не має, що познайомилася з самим принцом, а не з простим придворним, і закохується в нього. Дівчина сподівається знову зустріти коханого на балу в палаці, адже туди запрошені всі дівчата королівства. Але мачуха забороняє їй піти на бал і псує її сукню. Але, як у всіх добрих казках, дівчину чекає винагорода за її доброту - раптово з'явилася Фея-хресна і за допомогою гарбуза і декількох мишей назавжди змінює життя Попелюшки.

Фільм Disney «Попелюшка» запланований до виходу в прокат у березні 2015 року.

 

Sushchenko 24 вересня 2013


Avatar
Ім'я:
29 березня 2024

популярні новини


Український трейлер фільму «Ворон» Український трейлер фільму «Ворон»

Нова екранізація культового коміксу та перезапуск легендарної франшизи.

28 березня 2024 155
Український фільм-міф на Миколайчук OPEN Український фільм-міф на Миколайчук OPEN

На фестивалі покажуть еротичний жахастик «Морена» Сергія Альошечкіна.

28 березня 2024 162
Український трейлер фільму «Пам’ять любові» Український трейлер фільму «Пам’ять любові»

Мелодрама з Пітером Сарсґаардом і оскароносною Джессікою Честейн.

5 березня 2024 797
Новий трейлер фільму «Каскадер» Новий трейлер фільму «Каскадер»

Комедійний екшн від режисера «Швидкісного поїзда» з Раяном Ґослінґом та Емілі Блант.

22 березня 2024 390
Трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого» Трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого»

Цього літа Вілл Сміт та Мартін Лоуренс повертаються у продовженні культового бойовика!

27 березня 2024 275