Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

Джек Ніколсон йде з кіно у зв'язку з втратою пам'яті


Новини: Джек Ніколсон йде з кіно у зв'язку з втратою пам'яті

Остання стрічка з його участю вийшла в 2010 році.

Сумна новина охопила Голлівуд. Легендарний американський актор, режисер і продюсер Джек Ніколсон покидає кінематограф. Його відхід пов'язаний з прогресуючим погіршенням пам'яті, яке вже не дозволяє належним чином запам'ятовувати репліки персонажів.

Актор вирішив не афішувати свій вихід на пенсію.

На підтвердження цієї інформації можна додати, що Ніколсон в останній момент відмовився від головної ролі у фільмі «Небраска». Замість нього в стрічці зіграв Брюс Дерн. Картина вийшла в травні цього року. До речі, саме ця роль принесла Дерну золоту пальмову гілку Каннського кінофестивалю.

Останній раз актор з'являвся на екранах у фільмі «Як знати» 2010 року.

За свою 50-річну кар'єру Джек Ніколсон тричі ставав володарем премії "Оскар". У списку досягнень актора дві статуетки за кращу чоловічу роль - у фільмах "Пролітаючи над гніздом зозулі" (1975) і "Краще не буває" (1997), - а також за роль другого плану в "Словах ніжності" (1983). За всю історію кіноакадемії Ніколсон є єдиним актором, якого номінували 12 разів, притому протягом останніх п'яти десятиліть. Крім того, на його рахунку десятки номінацій і нагород премії "Золотий глобус" і BAFTA. Не дарма Ніколсон вважається одним з найвидатніших акторів в історії кінематографа.

На початку року в одному зі своїх інтерв'ю актор розповів, що через перфекціонізм ніколи не був повністю задоволений своєю кар'єрою. "Я відповідальний за свої невдачі так само, як і за свої успіхи. Коли я дивлюся на свої професійні помилки, у мене завжди залишається відчуття, що я міг зробити більше", - сказав він. Небажання робити помилки стало причиною відмови актора від декількох перспективних ролей.

Ніколсон відомий тим, що на відміну від акторів, які відмовляються від ролей у фільмах, які на їх думку будуть неуспішними, навпаки, відхиляє ролі в тих фільмах, які, на його погляд, можуть бути надто успішними.

У кіноіндустрії подейкують і про бурхливе особисте життя актора. Сам Ніколсон стверджує , що переспав з більш ніж двома тисячами жінок за своє життя, він відомий тим, що так жодного разу і не потрапив до списку 10 живих секс-легенд, що складається журналом Maxim. У актора є п'ятеро дітей від чотирьох різних жінок, хоча одружений він був тільки один раз. 

Sushchenko 5 вересня 2013


Avatar
Ім'я:
29 березня 2024

популярні новини


Український трейлер фільму «Ворон» Український трейлер фільму «Ворон»

Нова екранізація культового коміксу та перезапуск легендарної франшизи.

28 березня 2024 142
Український фільм-міф на Миколайчук OPEN Український фільм-міф на Миколайчук OPEN

На фестивалі покажуть еротичний жахастик «Морена» Сергія Альошечкіна.

28 березня 2024 154
Український трейлер фільму «Пам’ять любові» Український трейлер фільму «Пам’ять любові»

Мелодрама з Пітером Сарсґаардом і оскароносною Джессікою Честейн.

5 березня 2024 794
Новий трейлер фільму «Каскадер» Новий трейлер фільму «Каскадер»

Комедійний екшн від режисера «Швидкісного поїзда» з Раяном Ґослінґом та Емілі Блант.

22 березня 2024 387
Тизер фільму «Чужий: Ромул» Тизер фільму «Чужий: Ромул»

Трилер повертає успішну франшизу до її початків.

22 березня 2024 400