Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

Фанати поскаржилися Обамі на нового Бетмена


Новини: Фанати поскаржилися Обамі на нового Бетмена

На жаль, з сайту Білого Дому прохання кіноманів було видалено.

Новина про те, що Бен Аффлек стане новим Бетменом ошелешила не тільки шанувальників фільмів за участю супергероя, але і звичайних глядачів. На його адресу посипалася численна критика, а сам творець «Операції "Арго"» втратив спокій і сон.

Своє невдоволення новим виконавцем ролі Брюса Уейна виразили активні американці, склавши 30 петицій для Warner Brothers з проханнями вибрати іншого актора на культову роль. Інші кіномани склали прохання усунути актора від участі в проекті, зібравши 3200 підписів. А з твердженням, що Аффлек не повинен стати новим "Бетменом" через недостатньо страхітливий і грізний зовнішній вигляд, згодні шість тисяч кінолюбителів.

На цьому протести не зупинилися і вже інша група противників Аффлека звернулася з петицією до самого президента Америки Барака Обами з наступними словами: «Ми просимо заборонити зйомки Бена Аффлека в новому фільмі в якості Бетмена або будь-якого іншого супергероя на найближчі 200 років. Нам, зацікавленим громадянам США, не байдужа доля супергероїв нашої країни. У нас немає претензій до Аффлека як до людини, просто, як показує практика, він руйнує всі проекти, які не знімає, чи не продюсує і не фінансує».

До речі, з сайту Білого Дому, куди була відправлена ​​петиція, прохання кіноманів було видалено. Можливо, Обама все ж є шанувальником таланту Аффлека. Офіційних коментарів з цього приводу президент не давав.

На захист Аффлека став його друг і колега Метт Деймон, заявивши, що "я знаю, що є багато людей в Інтернеті, які були не задоволені. І знаходжу це смішним. Адже він не збирається грати Короля Ліра. Це - Бетмен! Це цілком йому під силу. Якщо хто-небудь бачив "Операцію "Арго"" або "Місто злодіїв" і інші його роботи за останній час, то їм має бути ясно, що вони більш тонкі і складні, ніж Бетмен ... І можу вам з упевненістю сказати, що я точно не буду грати Робіна".

Нагадаємо, що вихід «Людини зі сталі 2», знімати який буде режисер Зак Снайдер, намічений на 17 липня 2015 року. Як багато хто вже зрозумів, в ролі Бетмена Бен Аффлек. 

Sushchenko 28 серпня 2013


Avatar
Ім'я:
28 березня 2024

популярні новини


Український фільм-міф на Миколайчук OPEN Український фільм-міф на Миколайчук OPEN

На фестивалі покажуть еротичний жахастик «Морена» Сергія Альошечкіна.

28 березня 2024 107
Трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого» Трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого»

Цього літа Вілл Сміт та Мартін Лоуренс повертаються у продовженні культового бойовика!

27 березня 2024 233
Тизер сиквелу «Бітлджюса» Тизер сиквелу «Бітлджюса»

Пустотливий демон повертається і влаштовує хаос у своєму фірмовому стилі.

23 березня 2024 462
Бокс-офіс США. Хороший старт «Мисливців на привидів» Бокс-офіс США. Хороший старт «Мисливців на привидів»

Фільм продовжив успішну серію, яку почали друга «Дюна» і «Панда Кунг-Фу 4».

25 березня 2024 250
Трейлер фільму «Гарольд і магічний олівець» Трейлер фільму «Гарольд і магічний олівець»

Захоплива яскрава пригода за мотивами світового бестселера Крокетта Джонсона!

21 березня 2024 399