Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

«Молодість» представить «Секс, наркотики і податки»


Новини: «Молодість» представить «Секс, наркотики і податки»

Ця стрічка стане третім фільмом Бое, який презентують на «Молодості».

23 жовтня о 19:00 в Червоному залі столичного кінотеатру «Київ» «Скандинавська панорама» продовжиться новою стрічкою Кристоффера Бое «Секс, наркотики і податки».

«Секс, наркотики і податки» - вже третій фільм Крістоффера Бое, який показиватимуть на «Молодості»: 2010 року «Скандинавська панорама» могла похвалитися його фільмом «Усе буде гаразд», а в 2011 - стрічкою «Чудовисько».

Інтелектуал і, в кращому сенсі цього слова, казкар, володар «Золотої камери» Канн за свій повнометражний дебют «Реконструкція», Крістоффер Бое тепер зняв свій перший реалістичний, заснований на реальних подіях фільм. Але біографії іноді виглядають ексцентрічніше за будь-які кіно-фантазії, на яких до цих пір спеціалізувався режисер.

В основу фільму «Секс, наркотики і податки» лягла історія дружби гедоніста-капіталіста і радикального ліберала: неприборканого Сімона Списа, здатного жменями поїдати психоделічні речовини, і на перший позір безневинниого товстуна Могенса Гліструпа, який заснував легендарну Прогресивну партію Данії і підкорив виборців програмою: «платити податки - злочин». Обоє вони радикали - в своєму прагненні свободи і в її реалізації - в сексі, наркотиках чи грошах. Обоє - неординарні і смішні персонажі історії, що заслуговують на фільм. 

У фільмі «Секс, наркотики і податки» зіграв Ніколас Бро. Раніше він знімався у таких фільмах Крістоффера Бое як «Offscreen» та "Реконструкція". Нещодавно закінчив зйомки в останньому фільмі Ларса фон Трієра «Німфоманка». 

Крістоффер Бое народився 1974 року в Копенгаґені. Навчався у Національній кіношколі Данії. Перший повнометражний фільм «Реконструкція» здобув "Золоту камеру" у Каннах і Ґран-прі ФІПРЕССІ "Найкращому режисеру-початківцю" на МКФ у Сан-Себастьяні. «Секс, наркотики і податки» – шостий повнометражний і найбільш комерційний фільм Бое.

Sushchenko 23 жовтня 2013


Avatar
Ім'я:
29 березня 2024

популярні новини


Український трейлер фільму «Ворон» Український трейлер фільму «Ворон»

Нова екранізація культового коміксу та перезапуск легендарної франшизи.

28 березня 2024 150
Український фільм-міф на Миколайчук OPEN Український фільм-міф на Миколайчук OPEN

На фестивалі покажуть еротичний жахастик «Морена» Сергія Альошечкіна.

28 березня 2024 160
Український трейлер фільму «Пам’ять любові» Український трейлер фільму «Пам’ять любові»

Мелодрама з Пітером Сарсґаардом і оскароносною Джессікою Честейн.

5 березня 2024 795
Новий трейлер фільму «Каскадер» Новий трейлер фільму «Каскадер»

Комедійний екшн від режисера «Швидкісного поїзда» з Раяном Ґослінґом та Емілі Блант.

22 березня 2024 388
Тизер фільму «Чужий: Ромул» Тизер фільму «Чужий: Ромул»

Трилер повертає успішну франшизу до її початків.

22 березня 2024 401