Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

Що подивитись у День Святого Валентина?


Що можна побачити на День святого Валентина? Це питання відвідає багатьох закоханих і самотніх кіноманів якщо не вдень, то ввечері 14 лютого.
Яким фільмом підтримати або створити романтичний настрій? На це питання постарається сьогодні відповісти кращий український кінопортал kino-teatr.ua.
«Охоронець» - одна з найромантичніших мелодрам, яка сьогодні актуальна ще й через раптову смерть Уїтні Х'юстон, виконала у фільмі головну роль. Фільм розповідає про поп-зірці, життя якої загрожує невідомий фанат. Для захисту співачці дають в охоронці сильного і мужнього Френка Фармера з особистої охорони президента. Тим охоронцем і його підопічної розвивається бурхливий роман. Саме в «Охоронець» прозвучав один з найвідоміших хітів Уїтні Хьюстон I will always love you, поізаімствованний з репертуару кантрі-співачки Доллі Партон.
«Шоколад» - свого роду добра романтична казка про фею, яка, виконуючи чужі бажання, захотіла виконання власних. Звичайно, фея в «Шоколаді» швидше метафорична, але у виконанні Жюльєт Бінош у героїні до останнього кадру залишається крапля загадки. Тандем Бінош у фільмі склав Джонні Деп. В результаті, багато глядачів неодноразово називали мелодраматичний дует Депп-Бінош одним з найуспішніших за останні десять років. Загалом, якщо ви любите солодощі і радості, то неодмінно спробуйте «Шоколад»!
«У джазі тільки дівчата» - один з найвідоміших і яскравих фільмів Мерилін Монро. В контексті Дня святого Валентина фільм цікавий тим, що містить в собі порядну дозу сміху, романтики і теоретично не буде в пух і прах розкритикований чоловічою аудиторією (так-так, її інтереси теж треба враховувати сьогодні - все ж не 8 березня). Музичний фарс починається тим, що двоє чиказьких музикантів стають свідками перестрілки, після чого змушені одягнутися в жіночі сукні і відправиться на гастролі з жіночим джаз-бендом. В результаті, один з музикантів закохується в солістку групи, але не може виказати своїх істинних почуттів через свій маскарад.
«Римські канікули» - ще одна класика кіно, актуальна в День закоханих. Романтична комедія з двома іконами Голлівуду Грегорі Пеком та Одрі Хепберн розповість про походеньки принцеси, якій набридає життя в палаці. Принцеса відправляється розгулювати по Риму, випадково зустрічаючи журналіста, який давно полює за сенсацією. Принцеса п'є, курить і поводиться нечемно, непомітно для себе закохуючись в журналіста.
«Австралія» - одна з найкрасивіших і епопейних історій кохання, зіграна на екрані Х'ю Джекманом і Ніколь Кідман. Після загибелі чоловіка англійська аристократка отримує у спадок землі в Австралії, куди і відправляється перед початком Другої світової війни. Закохавшись в місцевого гуртівника, героїня ще навіть не підозрює, скільки випробувань випаде на долю їхніх стосунків.
Loading the player ...
"День святого Валентина" - романтична комедія, знята в популярному нині жанрі кіноальманаху, де у фільмі присутні відразу декілька головних героїв, сюжетні лінії яких перетинаються різноманітними способами. Фільм зібрав справжню плеяду сучасних голлівудських зірок - від Ештона Катчера і Джесіки Альби до Джулії Робертс та Патріка Демпсі.
Loading the player ...

«Красуня» - фільм, який не можна обійти стороною, якщо вже зайшла мова про Джулії Робертс. «Красуня» стала справжнім символом романтики ще на початку 90х років, створивши одну з найбільш іконічних екранних пар в особі Джулії Робертс і Річарда Гіра. Вона - лос-анджелеська «дівчинка за викликом», при чому, не найдорожча, що приховує гриву рудого волосся під білою перукою. Він - успішний бізнесмен, який не завжди приймає правильні моральні рішення, але завжди отримує свою частку з усіх угод. Що б могло звести таких різних людей? Самотність. 

Катя Зиновьева 14 лютого 2012


Avatar
Ім'я:
28 березня 2024

популярні новини


Український фільм-міф на Миколайчук OPEN Український фільм-міф на Миколайчук OPEN

На фестивалі покажуть еротичний жахастик «Морена» Сергія Альошечкіна.

28 березня 2024 90
Трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого» Трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого»

Цього літа Вілл Сміт та Мартін Лоуренс повертаються у продовженні культового бойовика!

27 березня 2024 229
Тизер сиквелу «Бітлджюса» Тизер сиквелу «Бітлджюса»

Пустотливий демон повертається і влаштовує хаос у своєму фірмовому стилі.

23 березня 2024 459
Бокс-офіс США. Хороший старт «Мисливців на привидів» Бокс-офіс США. Хороший старт «Мисливців на привидів»

Фільм продовжив успішну серію, яку почали друга «Дюна» і «Панда Кунг-Фу 4».

25 березня 2024 246
Трейлер фільму «Гарольд і магічний олівець» Трейлер фільму «Гарольд і магічний олівець»

Захоплива яскрава пригода за мотивами світового бестселера Крокетта Джонсона!

21 березня 2024 396