Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

Демі Мур затягує розлучення з Ештоном Катчером


Новини: Демі Мур затягує розлучення з Ештоном Катчером

Пара розлучилася рік тому.


17 листопада 2011 року стало відомо, що зіркова пара Демі Мур і Ештона Катчера розлучилися, саме тоді актриса подала на розлучення. Через рік екс-подружжя так і не розлучилося. У Катчера вже інша пасія - актриса Міла Куніс, з якою він провів спільний романтичний відпочинок на Балі, а зараз новоспечена парочка живе під одним дахом.

Демі Мур у свою чергу намагається викинути новий трюк, щоб якомога на довше затримати її розлучення з Катчером. Виявляється 49-річна актриса в люті, що 34-річний екс-чоловік після шести років шлюбу так швидко переїхав до Куніс.

Раніше повідомлялося, що знаменитості ніяк не можуть залагодити фінансові питання. Ходили чутки про те, що Мур і Катчер не були одружені офіційно - був якийсь кабалістичний обряд, але актори ніяких документів не підписували. Але, незважаючи на це, таблоїдам таки вдалося знайти деякі документи, які можуть підтвердити шлюб знаменитостей. Тільки до сих пір залишається невідомим, чи був між подружжям укладений шлюбний контракт.

Крім того, вдалося з'ясувати, що Мур ще в березні передала Катчеру у володіння шикарний особняк в Лос-Анджелесі, де пара раніше проживала. Тільки от актора це не зовсім влаштовує. Одне з джерел, наближених до актора розповів, що він вважає, що його надто дешево оцінили. Актор мав намір отримати від своєї вже майже колишньої дружини побільше, але Мур не збиралаться жертвувати чимось на користь свого чоловіка.

Відзначимо, що стан Ештона Катчера оцінюється приблизно в $140 мільйонів, у той час як стан актриси складає більше $150 мільйонів. Як зміниться розстановка сил після розірвання їхнього шлюбу, покаже час.

Наближені до зірок джерела повідомляють, що пара вже врегулювала грошовий конфлікт, але Мур на цьому не заспокоїлася: «Тим не менше, Демі грає жорстко, і кожен раз, коли вони з Ештоном близькі до досягнення угоди, вона тут же підкидає ще одне заперечення або умову. Це зводить Ештона з розуму, тому що він просто хоче закрити цю главу свого життя і рухатися далі. Він і Міла дуже серйозно ставляться одне до одного, і, хоча наступний його шлюб поки не відбудеться, закохані вже обговорювали це питання».

Ще один розкол чекають відносини Мур і її дочок. Нагадаємо, що від шлюбу з Брюсом Уіллісом у неї залишилися три доньки - Румер Гленн Уїлліс (24 роки), Скаут Лару Вілліс (21 рік) і Таллула Бель Уілліс (18 років). З Катчером у дівчат склалися досить гарні стосунки, через це під час його розлучення з їх матір'ю, дочки Мур стали на бік Катчера. Після тривалого відчуження, Мур і її дочки нарешті помирилися, але тепер не зрозуміло який результат буде у їх відносин. 

Sushchenko 21 листопада 2012


Avatar
Ім'я:
28 березня 2024

популярні новини


Український фільм-міф на Миколайчук OPEN Український фільм-міф на Миколайчук OPEN

На фестивалі покажуть еротичний жахастик «Морена» Сергія Альошечкіна.

28 березня 2024 100
Трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого» Трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого»

Цього літа Вілл Сміт та Мартін Лоуренс повертаються у продовженні культового бойовика!

27 березня 2024 230
Тизер сиквелу «Бітлджюса» Тизер сиквелу «Бітлджюса»

Пустотливий демон повертається і влаштовує хаос у своєму фірмовому стилі.

23 березня 2024 460
Бокс-офіс США. Хороший старт «Мисливців на привидів» Бокс-офіс США. Хороший старт «Мисливців на привидів»

Фільм продовжив успішну серію, яку почали друга «Дюна» і «Панда Кунг-Фу 4».

25 березня 2024 248
Трейлер фільму «Гарольд і магічний олівець» Трейлер фільму «Гарольд і магічний олівець»

Захоплива яскрава пригода за мотивами світового бестселера Крокетта Джонсона!

21 березня 2024 397