Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

SONY об'єднує: 5 фільмів, які варто подивитися


SONY об'єднує: 5 фільмів, які варто подивитися

SONY об'єднує: 5 фільмів, які варто подивитися по телевізору в сімейному колі
Є фільми грандіозні, зі спецефектами та програмою на яскравий заряд емоцій — їх варто дивитися в кінотеатрі. Є кінокартини про життя, що змушують думати й аналізувати — вони підходять для меланхолійних посиденьок на самоті. Є короткометражні сюжети — вони підходять для перегляду на смартфоні під час поїздок. А є історії, що об'єднують, теплі та сімейні — саме те для затишних посиденьок перед блакитним екраном в компанії рідних та близьких.


Комфортний сімейний перегляд улюблених фільмів багато в чому залежить від якості, функціональності та характеристик домашнього телевізора. Ідеальним девайсом для створення відповідної атмосфери є телевізори від ТМ SONY. А купити якісні телевізори SONY 2016 року можна в moyo.


Кращі фільми для сімейного перегляду


Які ж фільми варто подивитися разом з близькими в першу чергу?
1.    «Один вдома». Свого роду класика серед сімейних картин. Історія, яку найкраще дивитися в переддень Різдва, разом із рідними, сидячи навпроти каміна й поглядаючи на ошатну ялинку. Сюжет про сімейні цінності, хлопчика, який зміг захистити себе і свій будинок, переборов страхи і навчився цінувати час, проведений з найближчими. Фільм комічний, динамічний і цікавий. І навіть якщо ви бачили його минулого року (а ви точно бачили) — це не привід не переглянути кіно знову.
2.    «Століття Адалін». Фантастика, у яку хотілося б вірити. Красива казка про дівчину, яка зіткнулася з феноменальним явищем і перестала старіти. Фільм про кохання, стосунки матері і дитини, віру в чудо і щиру надію на щастя. Виглядає на одному диханні і швидше за все припаде до вподоби всім членам сім'ї.
3.    «Хатіко: найвірніший друг». Фільм, заснований на реальних подіях, і від цього пробирає до величезних мурашок. Запам'ятовується назавжди, не переглядається без сліз, захоплює, викликає яскравий спектр емоцій, змушує переосмислити прожите й переоцінити цінності.
4.    «Хористи». Фільм про «інше життя», в якому теж трапляються земні чудеса. Тепла історія про тих, кого життя, здавалося б, зобов'язує бути жорстокими. Картина про людину, яка змогла внести в світ трохи (чи дуже багато?) Добра.
5.    «Джуманджі». Захоплюючий сюжет, неймовірні пригоди, яскраві краєвиди, швидка зміна локацій і події, що часом лякають. До чого призводять нешкідливі дитячі ігри? Глядачам тільки доведеться дізнатися з фільму.


Підібрати хороший телевізор, на якому буде приємно та зручно дивитися улюблені фільми, швидко і без особливих зусиль можна на офіційному сайті Sony.

root 5 вересня 2018


Avatar
Ім'я:
28 березня 2024

популярні статті


Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня)

Сімейне фентезі про українську кухню, четверта «Панда Кунг-фу», а також інші новинки прокату.

6 березня 2024 758
Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня)

Фільм за повістю Кузьми Скрябіна, жахастик від Blumhouse, номінант на «Оскар» та інші новинки прокату.

13 березня 2024 591
Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня)

Продовження «Мисливців на привидів», жахастик з Сідні Свіні та скандальний фільм Аґнєшки Голланд.

20 березня 2024 356
Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня) Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня)

Продовження «Ґодзілли та Конґа», український скрінлайф, драма з Джессікою Честейн та інші новинки прокату.

27 березня 2024 96