Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

WEEKEND: Два весілля і одні похорони


WEEKEND: Два весілля і одні похорони

Весна для глядачів закінчується відразу двома, очікуваною і несподіваною, прем'єрами - на екранах третя частина "Похмілля" і український фільм "Істальгія". Також у кінотеатрах анімація "Епік" і біографічний Вонг Кар-Вай.

"Похмілля: Частина III" - продовження знаменитої комедії, також відомої під назвою «Мальчишник». Після пригод героїв у Лас-Вегасі і Бангкоку настав час відправитися у велику подорож. Цього разу ніяких весіль - тільки похорони. Втім, навіть такий траурний лейтмотив не завадить героям вляпатися в неприємності.

Вочевидь, нас чекає та ж атмосфера напруженних веселощів, оскільки всі на своїх місцях - від режисера Тодда Філліпса і виконавців головних ролей до Кена Жонга, який багатьом запам'ятався своїм камео у двох попередніх частинах «Похмілля». До речі, ще на прем'єрі «Із Вегаса в Бангкок» актор Бредлі Купер називав вірогідною локацією для третьої картини Амстердам - мовляв, уявіть, скільки там всього статися може! Пізніше оголошувалося, що все ж дія фільму не вийде за межі США і центром сюжету стане Лос-Анджелес. Ні вашим, ні нашим - комедійне (з пошлинкою) роуд-муві.

Loading the player ...

«Великі майстри» - китайський проект культового Вонг Кар-Вая. Тепер великий майстер кіно взявся за великих майстрів бойових мистецтв. Для режисера «Майстри» стали в певному сенсі дебютною роботою, а саме - дебютною роботою в жанрі військової драми з елементами бойовика. Кар-Вай у своїй новій картині вирішив взятися за біографію Іп Мана, легендарного майстра школи бойових мистецтв. Фільм розповість про його становлення не просто як бійця, а як переможця.

Loading the player ...

«Епік» - мультфільм на тему «Долини папоротей» і «Лоракса». Тут мова також піде про порятунок природи - головна героїня, потрапивши у світ Людей Листів, вимушена боротися за майбутнє природи на стороні Зелених лицарів проти злої паучихи, яка не надто зацікавлена у щасливому майбутньому флори і фауни Землі.

Loading the player ...

«Істальгія» - український фільм, знятий в ко-продукції з Німеччиною і Сербією. Раніше фільм був представлений в рамках МКФ «Молодість», де зібрав досить-таки суперечливі відгуки критиків. Також фільм показали на німецькому кінофестивалі Hofer Filmtage і на естонських «Чорних ночах». Головні ролі у фільмі виконали австрійський актор Карл Марковіц та українська актриса Вікторія Варлей.

Соціальна драма розповість відразу три історії, пов'язані між собою - історію мігрантів, які як і раніше сумують за батьківщиною і їхніх дітей, які відчувають сильне бажання покинути цю батьківщину. Власне, фільм спробує відповісти на вічне питання - а чи зеленіша у сусіда трава?  

Loading the player ...
Катя Зиновьева 29 травня 2013


Avatar
Ім'я:
28 березня 2024

популярні статті


Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня)

Сімейне фентезі про українську кухню, четверта «Панда Кунг-фу», а також інші новинки прокату.

6 березня 2024 773
Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня)

Фільм за повістю Кузьми Скрябіна, жахастик від Blumhouse, номінант на «Оскар» та інші новинки прокату.

13 березня 2024 606
Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня)

Продовження «Мисливців на привидів», жахастик з Сідні Свіні та скандальний фільм Аґнєшки Голланд.

20 березня 2024 374
Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня) Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня)

Продовження «Ґодзілли та Конґа», український скрінлайф, драма з Джессікою Честейн та інші новинки прокату.

27 березня 2024 125