Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

WEEKEND: І нарешті "Хоббіт"


WEEKEND: І нарешті

Прем'єри нового прокатного тижня розтягнулися відразу на три дні - спочатку 19 грудня в кінотеатрах стартує довгоочікуваний «Хоббіт», 20 грудня за ним слідують дві європейські картини, а 21 грудня тематично стартує «Кінець світу». Але, звичайно, в бокс-офісі два, а то й три тижні на першому місці пануватиме «Хоббіт», одна з найбільш очікуваних прем'єр 2012 року.

«Хоббіт: Несподівана подорож» - екранізація повісті-пріквела Дж. Р. Р. Толкіна до всесвітньовідомої трилогії «Володар кілець». За екранізацію повісті взявся все той же Пітер Джексон, який раніше створив Середзем'я в Новій Зеландії. Джексон розділив «Хоббіта» на три частини, додавши деякі сюжетні лінії з чорнеток Толкіна. Приміром, тепер Більбо Беггінсу, 12 гномам і Гендальфу, які відправляються до Одинокої гори, протистоїть не тільки дракон Смог, але і загадковий Некромант. Його слід у першій частині тільки зачіпка до розвитку для двох наступних, але, нагадаємо, його роль виконує Бенедикт Камбербетч, за іронією долі подарував свій голос іншому антагоністу «Хоббіта» драконові Смогу.

Про «Хоббіта» можна говорити нескінченно. Мабуть, це одна з тих книг, екранізації якої фанати бояться, але все ж чекають. Та й навколо кіношної версії вже давно ходить маса чуток і навіть скандалів - то вівці на зйомках гинуть, то недоречно з'являються кіно-близнюки екранізації. Глядач знає - краще один раз побачити, а потім переглядати, ніж сто разів почути, а потім переказувати. В Україні «Хоббіт» виходить в 3D-форматі і в IMAX-кінотеатрах. І, знаючи репутацію Пітера Джексона, на нас чекає масштабне 3D і не менш масштабна пригода.

Loading the player ...

«Остання іскра життя» - франко-іспанська драма за участю Сальми Хайєк. Фільм розповість про винахідливість піарника Роберто, який вирішує перетворити найжахливішу і найкритичнішу подію свого життя в широку медіа-подію. Потрапивши в аварію, після якої його життя висить на волосині між життям і смертю, він оголошує маніфест усім тим, хто довгий час відмовлявся брати його на роботу. Щоправда, незабаром ситуація виходить за рамки медіа-події і Роберто потрібно вибрати: продовжити фарс і поплатитися за нього життям чи життя все ж варте більше, ніж піар? ..

Loading the player ...

«Піщана людина» - фентезійная комедійна драма швейцарського виробництва. Одного ранку Бенно знаходить у своєму ліжку пісок. Спершу він вирішує не звертати на це увагу. Але кількість піску день від дня збільшується і Бенно буквально починає відчувати, що його час починає бігти швидше. У нього не залишається вибору і він змушений звернутися за допомогою до Сандри, яка містить невелику кав'ярню прямо під його квартирою. Незважаючи на те, що Бенно пристрасно ненавидить її, він починає мріяти про неї щоночі. Але що можуть вдіяти Сандра і мрії про неї з піском?

Loading the player ...

«Кінець світу» - іспанський трилер з цілком лаконічною назвою. Про що фільм? Про кінець світу, передбачений календарем Майя. Додайте до цього стандартний сюжет про виживання невеликої компанії і не надто високий бюджет, і ви зрозумієте, що це за картина. 

Loading the player ...
Катя Зиновьева 18 грудня 2012


Avatar
Ім'я:
28 березня 2024

популярні статті


Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня)

Сімейне фентезі про українську кухню, четверта «Панда Кунг-фу», а також інші новинки прокату.

6 березня 2024 753
Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня)

Фільм за повістю Кузьми Скрябіна, жахастик від Blumhouse, номінант на «Оскар» та інші новинки прокату.

13 березня 2024 586
Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня)

Продовження «Мисливців на привидів», жахастик з Сідні Свіні та скандальний фільм Аґнєшки Голланд.

20 березня 2024 351
Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня) Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня)

Продовження «Ґодзілли та Конґа», український скрінлайф, драма з Джессікою Честейн та інші новинки прокату.

27 березня 2024 83