Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

WEEKEND: Прем'єри тижня


WEEKEND: Прем'єри тижня
На новорічні свята дорослі не менше дітей чекають чудес, магії і подарунків. Але ми добре знаємо, що винагорода передбачено тільки для тих, хто весь рік вів себе добре. Інші отримають покарання від Крампуса - злого демона Різдва. У його списку всі, хто сильно налажав, для кожного він підготував свій особливий пекельний "подаруночок". У вас зовсім мало часу, щоб стати хорошим і не потрапити в список, інакше доведеться добре постаратися, щоб врятувати свою голову і своє Різдво.
Рейтинг IMDB: 6,9
Rotten Tomatoes: 65%

Точка зору: "Якщо ви любите "Гремлінів", то це фільму для вас - така собі дієтична альтернатива без кофеїну", Даррен Франіч, Entertainment Weekly
Рекомендації: тим, хто в Новий рік хоче не тільки радіти, але і лякатися.
Loading the player ...

Щороку приходить свято, на яке вся родина збирається разом. Для Куперів - це Різдво. Шарлотта (Дайан Кітон) і Сем (Джон Гудман) до приїзду своїх вже дорослих дітей готуються заздалегідь. Їм хочеться влаштувати незабутнє свято, що з теплотою будуть згадувати молодші покоління родини. Але, як завжди, доля готує свої сюрпризи. Їх дітям передсвятковий час теж дається нелегко. Одну з дочок затримує поліцейський, під час вибору подарунка батькам. Друга, щоб порадувати матір і батька, просить незнайомця зіграти роль її нареченого. А їхній третій син, самотній батько з маленькою дівчинкою, не може впоратися з дитиною, яка навчилася нехороших слів. Як же пройде головне свято року для Куперів?

Рейтинг IMDB: 5,8
Rotten Tomatoes: 19%
Точка зору: "Куперів краще не любити, а скоріше забути про них", Джон Фрош, Hollywood Reporter.
Рекомендації: тим, хто не уявляє переддень Нового року без прохідної американської комедії.
Loading the player ...
Режисер: Енді Годдар
У 1950 році випускник Гарварду і початкуючий поет Джон Бріннан (Елайджа Вуд) запрошує відомого поета Ділана Томаса (Селін Джонс) в Нью-Йорк на серію поетичних читань. Роботи гостя високо оцінені критиками, але його поведінка і манери сумно відомі на батьківщині, в Англії. Ігноруючи всі чутки, Бріннан бере супровід поета на себе. І відразу ж отримує силу-силенну проблем через це. Намагаючись налагодити спілкування і скинути з плеча докучливих університетських капеланів, Джон їде з Діланом Томасом в своє сімейне гніздечко в лісах Коннектикуту. Але навіть там спритний і сварливий безумець знаходить аудиторію для свого мистецтва, пристрасті, любові і злості.
Рейтинг IMDB: 5,8
Rotten Tomatoes: 55%
Точка зору: "Поверхневий погляд на творчість Томаса у фільмі, якому не вистачає своєї власної поезії", Гай Лодж, Variety.
Рекомендації: любителям британського артхаусу, які не встигли на прем'єру в рамках нещодавнього фестивалю.
Loading the player ...
Режисер: Роар Утхауг
Сигнал тривоги розноситься над сонним містом. Те, чого так боялися сейсмологи, збулося - найсильніший тектонічний зсув викликає обвалення гірського масиву. Тепер гігантське смертоносне цунамі рухається прямо на людей. Досвідчений геолог Крістіан Айкорд (Крістоффер Йонер) опиняється в епіцентрі найстрашнішого кошмару свого життя.
Рейтинг IMDB: 6,8
Рекомендації: європейський погляд на фільм-катастрофу, який представить Норвегію на Оскарі.
Loading the player ...
Магія любовних переживань панує в Барселоні не тільки в спекотні літні ночі, але і в чарівну зимову пору. Сімейні пари і самотні серця, юні романтики і поважні сеньйори, загадкові красуні і хлопці "що треба" в розпал різдвяних торжеств переживають радість і гіркоту любові, втрачають і знаходять своє щастя. Їхні історії складаються в картину захоплюючого життя прекрасного міста, яке в Різдвяну ніч живе в очікуванні дива.
Рейтинг IMDB: 7,2
Рекомендації: тим, хто нерівно дихає до іспанського кіно і Барселоні зокрема.
Loading the player ...
Режисер: Стів Мартіно
Чарлі Браун, Снупі, Люсі, Лінус та інші улюблені персонажі коміксів "Дрібнота пузата" вперше з'являться на великому екрані у повнометражному анімаційному фільмі, знятому з використанням останніх досягнень 3D-анімації. Снупі - найсимпатичніший пес у світі - до того ж, класний пілот - відправляється в неймовірні повітряні пригоди в гонитві за головним лиходієм Червоним Бароном. У цей час у його приятеля Чарлі Брауна починаються воістину епічні пригоди!
Рейтинг IMDB: 7,7
Rotten Tomatoes: 85%
Точка зору: "Адаптація коміксів, якою може пишатися їхній творець", Пітер Дебрудж, Variety.
Рекомендації: у вас є діти, але ви ще не купили квиток?!
Loading the player ...
ЮШ 23 грудня 2015


Avatar
Ім'я:
29 березня 2024

популярні статті


Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня)

Сімейне фентезі про українську кухню, четверта «Панда Кунг-фу», а також інші новинки прокату.

6 березня 2024 774
Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня)

Фільм за повістю Кузьми Скрябіна, жахастик від Blumhouse, номінант на «Оскар» та інші новинки прокату.

13 березня 2024 607
Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня)

Продовження «Мисливців на привидів», жахастик з Сідні Свіні та скандальний фільм Аґнєшки Голланд.

20 березня 2024 375
Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня) Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня)

Продовження «Ґодзілли та Конґа», український скрінлайф, драма з Джессікою Честейн та інші новинки прокату.

27 березня 2024 128