Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

WEEKEND: сім років очікування


WEEKEND: сім років очікування

"Вій"

"Ми билися за цей фільм довгі сім років", - з посмішкою говорить продюсер "Вія" Олександр Куліков. Проект був запущений ще в 2006-му, і здавалося, що він так і не дійде до глядача, проте цей день прийшов - "Вій" у прокаті.

Класична повість Миколи Гоголя використана лише як основа, тому це ні в якому разі не ремейк фільму 1967-го року - швидше, його сіквел. Через рік після страшних подій на хутір прибуває іноземний вчений, який стикається з самими темними таємницями української глибинки.

На роль головного героя розглядалися Венсан Кассель, Крістіан Слейтер, Тім Рот, Шон Бін, Джейсон Стетхем, Бред Пітт, Брюс Вілліс, Кіану Рівз і Пірс Броснан. З кожним велися офіційні переговори, але в підсумку картографа зіграв характерний англійський артист Джейсон Флемінг. "Мій герой у "Вії"схожий на Індіану Джонса", - говорить він і підкреслює чудові спецефекти, на які можуть рівнятися навіть в Голлівуді. Не вірите? Переконайтеся самі вже в найближчий четвер.

Точка зору: "Вій" - вдала картина. Колоритне, динамічне, напружене і часом винахідливе і непередбачуване блокбастерного видовище, що поєднує містичний хоррор з детективом, історичним фільмом і фарсової комедією" Борис Іванов, Film.ru

"Вій": нова історія. Презентація фільму в Києві.

Loading the player ...

"Серпень: Графство Осейдж"

Уявіть - за одним столом збираються Меріл Стріп, Джулія Робертс, Юен Макгрегор, Бенедикт Камбербетч, Джульєтт Льюїс. Один лише акторський склад робить "Серпень" обов'язковим до перегляду, а те, що він поставлений за мотивами п'єси, за яку автор отримав Пулітцерівську премію, тільки додає інтересу.

Меріл Стріп і Джулія Робертс за свої ролі отримали номінації на Золотий Глобус і Оскар. Вони зіграли хвору на рак матір і доньку, що переживає розлучення - сім'я Уестон збирається у повному складі, щоб розшукати зниклого безвісти главу сімейства. Враховуючи театральне минуле історії, це кіно - здебільшого розмовне, але від нього за версту пахне значимістю і авторитетом.

Точка зору: "З таким талановитим кастом і прекрасним сценарієм режисерові Джону Уеллсу залишалося лише відійти убік і спостерігати. На щастя, саме це він і зробив" Пітер Хоуелл, Toronto Star.

Рейтинг IMDB: 7.40

Loading the player ...

"Королеви рингу"

Францію на цьому тижні представляє комедія про чотирьох касирок, які в пошуках гострих вражень подаються на ринг і стають рестлершамі. Серед більш-менш відомих осіб в кадрі можна помітити Одрі Флеро ("1 +1", "Північ у Парижі") і Наталі Бей ("Злови мене, якщо зможеш", "Порнографічний зв'язок").

Точка зору: "Хороші актори не рятують передбачуваний сюжет. Та й більшість жартів ми вже бачили. Хоча часом це дійсно смішно" Квентін Шіроль, Abus de Cine

Рейтинг IMDB: 5.40

Рецензія на фільм

Loading the player ...

"Тіточки"

"Різдвяна комедія для тих, хто вірить в чудеса", - повідомляє трейлер фільму режисера Олександра Канановича. Напередодні свята в життя героїв вриваються три тітоньки - Віра, Надя і Люба, які виконають їхні найзаповітніші бажання.

Варто відзначити, участь у фільмі відразу трьох представників родини Єфремових - разом з Михайлом зіграли його сини Микола і Микита .

Loading the player ...

"Мої африканські пригоди"

У традиційній рубриці "Для малечі" цього разу не мультфільм, а пригодницька комедія родом з Данії. Сім'я Берг відправляється в подорож до Африки, щоб допомогти врятувати зникаючі види тварин. На їх шляху стають підступні браконьєри, які не люблять, коли в їхні справи втручаються.

Рейтинг IMDB: 5.30

Loading the player ...
ЮШ 29 січня 2014


Avatar
Ім'я:
28 березня 2024

популярні статті


Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня)

Сімейне фентезі про українську кухню, четверта «Панда Кунг-фу», а також інші новинки прокату.

6 березня 2024 764
Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня)

Фільм за повістю Кузьми Скрябіна, жахастик від Blumhouse, номінант на «Оскар» та інші новинки прокату.

13 березня 2024 597
Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня)

Продовження «Мисливців на привидів», жахастик з Сідні Свіні та скандальний фільм Аґнєшки Голланд.

20 березня 2024 362
Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня) Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня)

Продовження «Ґодзілли та Конґа», український скрінлайф, драма з Джессікою Честейн та інші новинки прокату.

27 березня 2024 105