Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

WEEKEND: Шосте коло "Форсажу"


WEEKEND: Шосте коло

Всього чотири прем'єри після двотижневого пожвавлення українського бокс-офісу, які, проте, не знімуть цю напругу, а тільки посилять її - шостий том «Форсажу» і новий фільм Альмодовара серед найцікавіших прем'єр тижня.

«Форсаж 6» - продовження гоночної франшизи, яка якщо і трохи захиріла після другої частини, але все ж успішно стартувала з п'ятою. Дія шостого фільму тісно пов'язана з попередньою частиною (чи не вперше в історії всієї франшизи), тому знову на головні ролі в картину повертаються Він Дизель і Пол Уокер. Цікаво, що відразу після виходу п'ятої частини був оголошений і вихід шостої, але акторський склад був затверджений не відразу. І Дуейн Джонсон, який грав у «Форсажі 5: Пограбування в Ріо» поліцейського Люка Хоббса, сам виявив бажання продовжити свою участь у франшизі. До речі, ще до виходу шостої частини був анонсований вихід сьомої, в яку знову-таки повернеться Він Дізель. Передбачається, що фільм вийде на екрани влітку 2014 року. Режисер у шостої і сьомої частини, як і у трьох попередніх все той же - Джастін Лін, якого також пророкують в режисери «Термінатора 5». Ймовірно, присутність цифр після назви фільму є обов'язковою умовою для участі Ліна в проекті.

«Форсаж 6» з вулиць Ріо перенесе глядачів на вулиці Лондона. Тут Домініку і його команді належить об'єднатися з поліцейським Люком Хоббсом, який вистежує небезпечне кримінальне угруповання. Несподіванкою стає те, що одним з ватажків цього угруповання виявляється Летті (Мішель Родрігес), колишня кохана Домініка, яку вважали загиблою.

Loading the player ...

«Я дуже збуджений» - несподіваний фільм від майстра психологічної драми Педро Альмодовара, знятий в жанрі ... комедії! Нехай і не в головних ролях, але все ж у фільмі з'явиться муза Альмодовара Пенелопа Крус і Антоніо Бандерас, який виконав головну роль у його останньому фільмі «Шкіра, в якій я живу». Фільм розповість про трагічну подію - катастрофу літака. Проте екіпаж цього рейсу має намір зробити все, абсолютно все, щоб запобігти паніці пасажирів.

Loading the player ...

«Космонавт» - фантастична драма іспансько-російського виробництва про перший політ на Місяць. Дія картини розгортається в альтернативній реальності, в якій перший космонавт в політ в космос і на Місяць відправляється з Росії. Очікування, надії, хвилювання ... Але, в підсумку, трапляється неможливе - для всіх космонавт просто зникає, а на ділі - повертається на Землю, яка виявляється абсолютно порожньою. Він залишається єдиною людиною на планеті.

Loading the player ...

«Твоя рука в моїй руці» - музична романтична комедія, яка - абсолютно передбачувано - знята французами. У фільмі піде мова про повні протилежності - багату директрису балетної школи і безробітного скейтера, на яких діє інша сила тяжіння: їх тягне один до одного. І більше того - раз вже вони такі різні, схожими повинні бути хоча б їх рухи. І з якоїсь невідомої причини вони повторюють рухи один одного. 

Loading the player ...
Катя Зиновьева 22 травня 2013


Avatar
Ім'я:
29 березня 2024

популярні статті


Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня)

Сімейне фентезі про українську кухню, четверта «Панда Кунг-фу», а також інші новинки прокату.

6 березня 2024 790
Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня)

Фільм за повістю Кузьми Скрябіна, жахастик від Blumhouse, номінант на «Оскар» та інші новинки прокату.

13 березня 2024 622
Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня)

Продовження «Мисливців на привидів», жахастик з Сідні Свіні та скандальний фільм Аґнєшки Голланд.

20 березня 2024 391
Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня) Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня)

Продовження «Ґодзілли та Конґа», український скрінлайф, драма з Джессікою Честейн та інші новинки прокату.

27 березня 2024 172