Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

WEEKEND: смійтеся, бійтеся, надихайтеся


WEEKEND: смійтеся, бійтеся, надихайтеся

"Ця незручна мить"

Три кращих друга, одного з яких грає улюбленець дівчаток- підлітків Зак Ефрон, клянуться ніколи більше не заводити серйозних стосунків. Їм належить пройти випробування на міцність дружби і, звичайно ж, знайти справжнє кохання.

У режисерському кріслі дебютант Том Гормікен, який виступав співпродюсером в "Муві43". Залишається сподіватися, що жарти в його новому фільмі будуть в рамках розумного і повторень епізоду за участю Х'ю Джекмана не трапиться.

Точка зору: "Ця незручна мить" хоче зайти на територію "Американського пірога" і "Тусовщиків", але не добирається до неї. Однак, завдяки акторам, в цьому фільмі навіть можна знайти щось приємне". Адам Грем, Detroit News

Рейтинг IMDB: 6.00

Loading the player ...

"Холостячки у Вегасі"

Джейсон Фрідберг і Аарон Зельцер - творці "Дуже страшного кіно", " Вампірського засосу", "Дуже голодних ігор" та інших пародій, які всі як одна провалюються в прокаті. Цього разу вони несподівнно вирішили відмовитися від копіювання чого-небудь. "Холостячки у Вегасі" - знята в жанрі мокьюментарі комедія, про сюжет якої можна здогадатися з назви.

Варто відзначити, що для Фрідберга і Зельцера це перший фільм з рейтингом R (+18).

Точка зору: "Якщо хтось із глядачів просидить весь фільм з посмішкою на обличчі, то я впевнений - він кращий актор, ніж всі ті, хто зіграв в "Холостячках". Тодд Гілкріст, The Wrap

Рейтинг IMDB: 4.40

Loading the player ...

"У спорті тільки дівчата"

Назва - не єдина аналогія, проведена між новою російською комедією і класикою за участю Мерилін Монро. Три друга приєднуються до жіночої збірної зі сноуборду, рятуючись від бандитів - ясна річ, хлопцям в ній не місце, тому доводиться імпровізувати.

Це перший повнометражний фільм режисера "Інтернів" Євгена Невського. На екрані про серіал нагадує також Ілля Глінников, іншу головну роль виконав Олександр Головін, добре всім знайомий по "Кадетам" і "Ялинкам".

Точка зору: "Ризикнувши повторити фабулу класичної голлівудської комедії, автори "У спорті тільки дівчата" не знітилися, картина вийшла зухвалої, яскравою і позитивно зарядженою". Євген Ухов, Film.ru

Рецензії на фільм: Олексій Першко, Олена Войнова

Loading the player ...

"Колонія"

Земля потерпає від чергового катаклізму, люди, що вижили, опинилися під крижаною поверхнею і б'ються за життя. Проте природна загроза - ніщо у порівнянні з тим, що очікує героїв усередині Колонії 5, чиї жителі перестали виходити на зв'язок.

Джефф Ренфро, який спеціалізується на серіалах, береться за довгий метр, а в якості підтримки кличе в канадський фільм Лоуренса Фішберна та Білла Пекстона. Сміливо, але ризиковано - імениті актори іноді виглядають відверто погано в дешевих виробах.

Точка зору: "Несвіжі ідеї, типові характери, діалоги, які ми чули в десятках фільмів категорії Б". Інку Канг, Los Angeles Times

Рейтинг IMDB: 5.30

Рецензії на фільм: Олексій Першко, Ксеркс

Loading the player ...

"Остання любов містера Моргана"

Блискучий Майкл Кейн у фільмі німкені Сандри Неттельбек - картині про любов, яку літня людина несподівано знаходить на романтичних вулицях Парижа. Дворазовий володар Оскара в свої 80 років продовжує шукати себе, беручи участь у найрізноманітніших проектах - і кожен з них більш ніж гідний глядацької уваги.

Точка зору: "Інтимна сімейна драма не дивує дією, але історія об'єднання двох самотніх душ не може залишити байдужою". Елізабет Вайтцман, New York Daily News.

Рейтинг IMDB: 6.90

Рецензія на фільм: Ксеркс

Loading the player ...

"Лікар. Учень Авіценни"

Німецький режисер Філіп Штельцль, що свого часу знімав кліпи для групи "Rammstein", збирає досить цікавий акторський склад (Стеллан Скарсгард, Бен Кінгслі, Олів'є Мартінес, Том Пейн), щоб розповісти історію про молодого англійця, який готовий на все, лише б навчитися рятувати людей від смерті.

На своєму шляху вона зустрічає великого лікаря Авіценну, який бачить у ньому неймовірний талант до медицини. Але, щоб втілить отримані навички в життя, юнакові необхідно, насамперед, вижити самому. Фільм є екранізацією книги- бестселера Ноа Гордона, яка була видана ще в 1986-му році.

Точка зору: "Класичне старе пригодницьке кіно, яке здатне задовольнити найвибагливішого глядача". Хосе Мартін, Antepenultimo Mohicano

Рейтинг IMDB: 7.20

Loading the player ...
ЮШ 5 лютого 2014


Avatar
Ім'я:
29 березня 2024

популярні статті


Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня)

Сімейне фентезі про українську кухню, четверта «Панда Кунг-фу», а також інші новинки прокату.

6 березня 2024 778
Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня)

Фільм за повістю Кузьми Скрябіна, жахастик від Blumhouse, номінант на «Оскар» та інші новинки прокату.

13 березня 2024 611
Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня)

Продовження «Мисливців на привидів», жахастик з Сідні Свіні та скандальний фільм Аґнєшки Голланд.

20 березня 2024 379
Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня) Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня)

Продовження «Ґодзілли та Конґа», український скрінлайф, драма з Джессікою Честейн та інші новинки прокату.

27 березня 2024 142