Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

WEEKEND: марш ветеранів


WEEKEND: марш ветеранів

"Гранд реванш"

Вихід на боксерський ринг в 70 років загрожує потраплянням до лікарні ще до першого удару, але Сільвестра Сталлоне і Роберта Де Ніро це не бентежить. У новому фільмі Пітера Сігала, режисера чудового " ​Управління гнівом", заслужені дідусі Голлівуду грають колишніх боксерів, які вирішують провести фінальний спаринг і з'ясувати, хто ж з них все-таки крутіший.

Роккі Бальбоа проти Джейка Ламотт, якщо ви розумієте, про що ми. Чесно кажучи, ми б поставили на Сталлоне - все-таки він знаходиться в кращій формі, та й молодший на три роки.

Точка зору: "Звичайно, Роберт Де Ніро нічого нам не винен. Але, здається, прийшов час йому зрозуміти, що пора проявити трохи поваги до самого себе" Стівен Уитти, Newark Star-Ledger.

Рейтинг IMDB: 6,9


Loading the player ...

"Сезон вбивць"

І знову Де Ніро - цього разу в компанії Джона Траволти в бельгійському (!) трилері від режисера "Зірвиголови" і "Примарного гонщика". Цього разу без фантастики - два ветерана війни в Боснії вирішують звести рахунки і починають полювання один на одного.

Знімати фільм повинен був творець "Хижака" і "Міцного горішка" Джон МакТірнан, але він сів у в'язницю за дачу неправдивих свідчень ФБР - тому довелося шукати заміну. Ну а Де Ніро, в свою чергу, змінив у проекті Ніколаса Кейджа.

Точка зору: "Цей фільм можна подивитися тільки заради того, щоб вперше побачити спільну роботу Де Ніро і Траволти. ТІЛЬКИ заради цього" Алісса Саймон, Variety.

Рейтинг IMDB: 5,4

Loading the player ...

"Не згасне надія"

Один режисер/сценарист, один актор, одинадцять виконавчих продюсерів - так створювали фільм, який приніс 77-річному Роберту Редфорду номінацію на Золотий Глобус. Протягом ста хвилин екранного часу не розгубивший своєї харизми актор мовчазно б'ється з грізною стихією - океаном, борючись за своє життя.

Це друга робота Джей Сі Чендора, який вже номінувався на Оскар за сценарій до "Межі ризику". Тепер від нескінченних діалогів режисер вирішив перейти до дії і зробити ставку на легендарного актора.

Точка зору: "Чендор розуміє, який діамант опинився у нього в руках, і створює Редфорду всі умови, щоб той блищав як можна яскравіше" Ренді Майерс, San Jose Mercury News.

Рейтинг IMDB: 7,2

Рецензія на фільм

Loading the player ...

"Джек Райан: Теорія Хаосу"

Алек Болдуін, Харрісон Форд, Бен Аффлек - наступним у ряду виконавців ролі агента ЦРУ Джека Райана став Кріс Пайн. В начальниках у нього ходить Кевін Костнер, в подругах - Кіра Найтлі, ну а роль головного лиходія, що мешкає в Москві, зіграв Кеннет Брена, який, власне, і зняв фільм.

Чергова картина за мотивами творів Тома Кленсі не претендує на оригінальність - стрілянина, бійки, погоні по вулицях Москви, добро, яке завжди перемагає. Прямо скажемо, це не переломний момент у кар'єрі Пайна і не подія в кінематографі.

Точка зору: "Кеннет Брена добре справляється з камерою, але його підводить порожній сценарій, в якому немає ні краплі натхнення" Дженні Касабланкас, FILMINK.

Рейтинг IMDB: 6,8

Рецензія на фільм

Loading the player ...

"Барака"

"Барака" - кіно-ветеран, якщо так можна виразитися. Культовий документальний фільм був знятий ще в 1993-му році, а зараз на екрани виходить його реставрована версія. Слів тут мало - потрібно просто дивитися.

Точка зору: "Кажуть, що час подорожей пройшов. Що більше не залишилося вражаючих, екзотичних і моторошних місць, в яких не ступала нога людини. "Барака"дарує надію, що все не так" Роджер Еберт, Chicago Sun Times.

Рейтинг IMDB: 8,5


Рецензія на фільм

Loading the player ...

"Як я тепер кохаю"

Володар Оскара Кевін МакДональд представляє історію кохання, що розгортається на тлі Третьої світової війни. Кажуть, організатори кастингу ридали, коли Сірша Ронан прийшла на прослуховування. Тепер залишається постежити за тим, як будуть реагувати глядачі в кінотеатрах.

Точка зору: "Головна заслуга фільму в тому, що в цю історію занадто легко повірити" Том Лонг, Detroit News.

Рейтинг IMDB: 6,6

Рецензія на фільм

Loading the player ...

"Мебіус"


Ні, дивний фільм з Жаном Дюжарденом, Тімом Ротом і Максимом Віторганом не повертається в прокат. Йдеться про однойменну корейську картину культового Кім Кі Дука. Скажімо так - це драма, в якій фігурують ніж і чоловіча гідність. Поєднання, яке може привести до самих жахливих наслідків...

Точка зору: "Не дивіться цей фільм на повний шлунок" Леремі Леджел, Film.com.

Рейтинг IMDB:
6,5

Рецензія на фільм

Loading the player ...
ЮШ 15 січня 2014


Avatar
Ім'я:
29 березня 2024

популярні статті


Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня)

Сімейне фентезі про українську кухню, четверта «Панда Кунг-фу», а також інші новинки прокату.

6 березня 2024 785
Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня)

Фільм за повістю Кузьми Скрябіна, жахастик від Blumhouse, номінант на «Оскар» та інші новинки прокату.

13 березня 2024 617
Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня)

Продовження «Мисливців на привидів», жахастик з Сідні Свіні та скандальний фільм Аґнєшки Голланд.

20 березня 2024 386
Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня) Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня)

Продовження «Ґодзілли та Конґа», український скрінлайф, драма з Джессікою Честейн та інші новинки прокату.

27 березня 2024 163