Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

Что в кино? Премьеры недели (19-25 ноября)


Что в кино? Премьеры недели (19-25 ноября)

«Номери»

Режисер: Олег Сенцов

У світі номерів, де існують свої чіткі правила, раптом стався збій – Сьомий почав відносини не по своэю парною – Четвертою. Від зв'язку з'являється дитина, якій дається порядковий номер Одинадцять. І в відповідальний момент Сьомий відмовляється від свого сина, так само як вчинив зі своїм другом Дев'ятим, коли той вирішив публічно висловити свою думку. Але саме безхребетному Сьомому вдається звільнити героїв від системи.


«Поневолені»

Режисер: Брендон Кроненберг

У майбутньому за допомогою мозкових імплантів кілер може опинитися в тілі іншої людини і, пригнічуючи її волю, здійснювати вбивства. Але вийти з тіла носія можливо, тільки якщо він помре. За цим стоїть зловісна корпорація, і одного разу виконавиця таких жахливих завдань починає втрачати контроль.

IMDB: 6,4
Rotten Tomatoes: 93% (критики), 59% (глядачі)
Metacritic: 72


«Одержима сексом»

Режисер: Карен Мейн

1999 рік. Учениця старших класів католицької школи Еліс (Наталі Дайєр) завжди дотримувалася всіх правил, ходила на сповіді і до церкви і боялася вічного прокляття за багаторазовий перегляд сцени в кареті з «Титаніка». Одного разу в інтернет-чаті у неї зав'язується коротке, але відверте листування, що призводить школярку до деяких фізіологічних відкриттів. Хтось пускає по школі слух про непристойну поведінку Еліс на одній вечірці, а вона в компанії кращої подруги збирається на вікенд в релігійний табір, що обіцяє змінити її життя назавжди.

IMDB: 6,1
Rotten Tomatoes: 94% (критики), 67% (глядачі)
Metacritic: 71


«Лінія горизонту»

Режисер: Мікаель Марсімаін

Тропічний острів. Весілля друзів. Приватний літак. Все складалося якнайкраще для Сари і Джексона, поки у пілота не стався серцевий напад прямо в небі. Одні на величезній висоті, без будь-якого зв'язку, а головне – без поняття, як посадити літак. Навколо тільки небо і штормовий океан.

IMDB: 5,2


«Пункт призначення. Аквапарк»

Режисер: Рено Готьє

Що може бути більш цікавим для випускників школи, ніж вечірка в стилі ретро, в дусі лихих 80-х, в максимально сприятливому для цього старому аквапарку? Річки алкоголю, дівчата у відвертих купальниках, виступ відв'язної рок-групи – все йшло ідеально до тих пір, поки в плани випускників не втрутилася смерть. Тепер спуск з гірок аквапарку може стати останнім враженням в житті для учасників конкурсів. Хто ризикне проїхатись?

IMDB: 4,6
Rotten Tomatoes: 29% (критики), 27% (глядачі)


«Кримінальні боси»

Режисер: Кларк Дьюк

У найзлочиннішому окрузі Америки править наркобарон на ім'я Фрог (Вінс Вон). Найзапекліші негідники збираються там, щоб отримати владу над злочинним світом. Кайл і Свіні – лише пішаки в цій грі. Вони, як і багато хто, ніколи не бачили Фрога, але саме ці двоє розв'язують справжню війну.

IMDB: 5,9
Rotten Tomatoes: 47% (критики), 53% (глядачі)
Metacritic: 55


«Не всі вдома»

Режисер: Людовик Бернард

Мама великого і дружного сімейства їде в невелику відпустку, щоб відновити сили. Чоловік, впевнений, що домашнє господарство в порівнянні з управлінням великою компанією – це справа нехитра, сміливо залишається з дітьми. Десять днів, три дитини, один тато... Що могло піти не так?

IMDB: 5,1


«4 обличчя Мони Лізи»

Режисер: Лука Тровеллезі Чезана

Яку таємницю приховує найвідоміший портрет в історії? Чотири жінки, чотири дивовижні історії – хто з них надихнув Леонардо? На глядачів чекає художня подорож по італійському Ренесансу і чотирьом містам, де жили дівчата, які стали прототипами Джоконди. Флоренція, Мілан, Урбіно і, нарешті, регіон Базіліката, у якому знаходиться невідома могила самої Мони Лізи.


Та класика:

«Гаррі Поттер і в'язень Азкабану»

ЮШ 18 листопада 2020


Avatar
Ім'я:
29 березня 2024

популярні статті


Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня)

Сімейне фентезі про українську кухню, четверта «Панда Кунг-фу», а також інші новинки прокату.

6 березня 2024 781
Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня)

Фільм за повістю Кузьми Скрябіна, жахастик від Blumhouse, номінант на «Оскар» та інші новинки прокату.

13 березня 2024 614
Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня)

Продовження «Мисливців на привидів», жахастик з Сідні Свіні та скандальний фільм Аґнєшки Голланд.

20 березня 2024 382
Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня) Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня)

Продовження «Ґодзілли та Конґа», український скрінлайф, драма з Джессікою Честейн та інші новинки прокату.

27 березня 2024 156