Фільм Мисливці на привидів: Крижана імперія 2024

Ласкаво просимо в Берлін!


Ласкаво просимо в Берлін!

 Держкіно та Асоціація кіноіндустрії України запрошують виробників аудіовізуального контенту долучитися до однієї з основних світових подій у галузі – Європейського кіноринку (European Film Market), що цьогоріч відбудеться в онлайн-форматі 1-5 березня.
З 1 до 5 березня 2021 пройде Європейський кіноринок (EFM), який є одним із найважливіших місць зустрічі професіоналів у сфері кіноіндустрії: виробників, дистрибуторів, покупців, сейлз-агентів, організаторів фестивалів та кіноринків. У 2021 році Європейський кіноринок відбудеться онлайн: через пандемію COVID-19 організаторам Берлінале довелось роз’єднати події фестивалю в два етапи. В березні в онлайн-форматі пройдуть всі заходи фестивалю для фахівців кіногалузі із кіноринком включно, а у червні, вже оффлайн, відбудуться покази фільмів фестивалю для широкої аудиторії.
Україна є постійним учасником Європейського кіноринку та Берлінале. Цього року український фільм знову відібрано до конкурсної програми Берлінського міжнародного кінофестивалю: світова прем’єра повнометражного ігрового дебюту Катерини Горностай “Стоп-Земля” відбудеться у секції Berlinale Generation 14+. Виробником стрічки є член Асоціації кіноіндустрії України, компанія ESSE Production House за підтримки Держкіно та Українського культурного фонду.
Також щороку, традиційно за підтримки Держкіно, на Європейському кіноринку Берлінале працює Український національний стенд. Цьогоріч промоція українських фільмів відбуватиметься онлайн: організаторам кіноринку Берлінале довелося докласти максимум зусиль, аби не просто провести захід в умовах пандемії, а й зберегти його унікальну атмосферу, яка зазвичай створювалась завдяки участі тисяч кінопрофесіоналів з усього світу та численним професійним заходам й активному нетворкінгу. Виходом стала розробка зручної онлайн-платформи, що максимально наблизить формат онлайн-заходу до реального.
Сайт можна застосовувати для спілкування, пошуку партнерів та перегляду всіх заходів офіційної програми. На платформі працює зручний механізм пошуку партнерів, є можливість організовувати зустрічі.
Стати учасником EFM можна за попередньої акредитації: для всіх відвідувачів, що працюють у кіноіндустрії, на телебаченні, в рекламі, анімації, гейм-індустрії. Завдяки цьому – а також онлайн-формату, що прибере всі фізичні кордони, – уже зараз організатори EFM пророкують, що цьогорічний форум отримає навіть більшу аудиторію, ніж зазвичай, що надасть учасникам ще більше можливостей для пошуку партнерів.
На Українському національному онлайн-стенді буде розміщена інформація про переваги зйомок в Україні (зокрема, про запровадження кеш-рібейтів, податкові пільги тощо), привабливі локації та можливості для реалізації спільних проєктів.
Основна діяльність стенду буде націлена на просування українських національних фільмів на міжнародний кіноринок та налагодження співпраці з іноземними партнерами. В рамках Європейського кіноринку у профілі Українського національного стенду на EFM виробники зможуть розмістити інформацію про українські національні фільми – трейлери, постери та загальну інформацію про стрічки.
Уже традиційно головним слоганом стенду стане #UkraineIsYourDestination.
Що потрібно представникам української кіноіндустрії, аби їхні фільми були представлені на національному стенді? Все дуже просто. Вам потрібно до 24 лютого:
заповнити онлайн-форму у якій надати основну інформацію про проєкт, а також додати посилання для завантаження постеру фільму;
створити чи оновити інформацію про фільм на платформі DzygaMDB. Інформація у профілі може містити трейлер стрічки (за наявності). Даний лінк буде додано до профілю фільму на стенді.
У рамках роботи Українського стенду працюватиме координаційний центр. Організатори української секції протягом ринку в онлайн-режимі відповідатимуть на запити відвідувачів, допомагатимуть з пошуком українських партнерів та координуватимуть організацію зустрічей. Окремо є можливість здійснення ринкових показів фільмів за попереднім замовленням від українських продюсерів за зниженим тарифом від Українського національного стенду.
Також рекомендуємо кінопрофесіоналам зареєструватися для участі у ринку. Завдяки цьому для вас відкриється доступ до бази учасників EFM та з’явиться можливість для персональних зустрічей, а менеджери українського стенду проконсультують вас щодо їхньої організації.

Український національний стенд буде організовано Асоціацією кіноіндустрії України за підтримки Державного агентства України з питань кіно та за участі Української кіноасоціації, Української кіноакадемії та інших професійних спілок та організації.
Додаткові питання: Іванна Хіцінська (Асоціація кіноіндустрії України) - i.khitsinska@fiau.com.ua, +380671499128

Алексей Першко 22 лютого 2021


Avatar
Ім'я:
19 березня 2024

популярні статті


Що у кіно? Прем'єри тижня (22 лютого - 28 лютого) Що у кіно? Прем'єри тижня (22 лютого - 28 лютого)

Найкращий британський фільм року, японське аніме, англійський горор і французькі комедії.

21 лютого 2024 1053
Що у кіно? Прем'єри тижня (29 лютого - 6 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (29 лютого - 6 березня)

Друга частина «Дюни», комедія з купою нагород, а також сімейний фільм та анімація.

28 лютого 2024 736
Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня)

Сімейне фентезі про українську кухню, четверта «Панда Кунг-фу», а також інші новинки прокату.

6 березня 2024 486
Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня)

Фільм за повістю Кузьми Скрябіна, жахастик від Blumhouse, номінант на «Оскар» та інші новинки прокату.

13 березня 2024 296