Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

Купуй-скачай: прем'єри тижня на DVD


Купуй-скачай: прем'єри тижня на DVD
Жанр: мелодрама, комедія
Ви правильно зрозуміли, фільм назвали на честь тієї дати, коли він вийшов в кіно. Подібний піар-хід зазвичайвикористовується для зовсім плачевних проектів. Більше того, фільм не приховує, що ідею вкраву по-своєму культового «Чого хочуть жінки». Але оскільки чоловіча психологія значно простішаза жіночу, як слід розвинути цю ідею у творців не виходить, і вони починають експериментувати з локаціями, стереотипами про чоловіків, а то і просто з кольором волосся головної героїні. Ну а вийшов абсолютно пересічний ромком, який вивітриться з вашої пам'яті швидше, ніж закінчиться Жіночий день.
Чи варто дивитися: шанувальники «Маргоші», це ваш день!
Жанр: драма
Фільм, якому довелося відкривати «Французьку весну» в Україні, повідає історію життя одного із стовпів сучасної моди. Байопік обирає дивний шлях, зміщуючи акцент з розвитку творчого початку в Сен-Лорані на його брудну сторону особистого життя, а конкретніше на одностатеве кохання, алкоголь і наркотики. Маючи доступ до величезної колекції напрацювань дизайнера, усамому фільмі можна побачити хіба що непримітній одноманітні покази. Поза сюжетомопинилися найважливіші частини біографії законодавця моди, та й сам Ів Сен-Лоран показаний як несформована вередлива дитина, без натяку на притаманну йому в житті глибину.
Чи варто дивитися: тільки з міркувань частково ознайомитися з культовою особистістю. А краще дочекатися нової спроби екранізації, яка повинна вийти незабаром.
Жанр: драма
Думаю, цей фільм не потребує додаткової презентації, тому що про найкращий фільм минулого року не чув тільки ледачий. Реальна історія життя Соломона Нортапа, який був викрадений і пройшов крізь усі кола пекла життя раба, підкорила кіноакадеміків, в результаті чого фільм, крім головної нагороди, забрав ще й призи за найкращий адаптований сценарій і жіночу роль другого плану. Стрічка підкуповує неймовірно правдоподібною акторською грою і точною операторською роботою, так що байдужим залишитися просто неможливо. До речі, фільм додали в список обов'язкових для вивчення в американських школах.
Чи варто дивитися: негайно, якщо ще не подивилися.
Жанр: мелодрама
Іноді в Росії виходять фільми, які зовсім не схожі на типовий російський продукт. У даному випадку завдяки співпраці Росії і Великобританії народилася світла, добра і невигадлива мелодрама про британця Елліота, який вирішив кардинально змінити своє життя та переїхати в Санкт-Петербург, де починає навчати танцям дівчину свого зведеного брата. Звичайно ж, тут повинне народитися кохання. Росія тут показана абсолютно незвично - це новий світ для нових людей, таке собі по-хорошому європейське кіно. Пітер, до речі, показаний у всій красі, так що туристів після виходу стрічки відчутно додасться.
Чи варто дивитися: хороший спосіб провести вечір в приємній компанії.
Жанр: мелодрама
Завершення трилогії Седріка Клапіша про покоління, яке прожило ціле життя на екрані. Пройшовши крізь Барселону, Париж, Лондон і Пітер, тепер героям вже за тридцять, а дії переносяться в Нью-Йорк. Сам режисер заявляє, що знімає новий фільм в серії тоді, коли у світі щось змінюється. Герої фільму виросли, але проблеми залишилися все ті ж. Акторський склад незмінно впізнаваний, а сама стрічка незмінно чарівна і наповнена дбайливим і милим гумором.
Чи варто дивитися: тут знімається Одрі Тоту. Пам'ятаєте «Амелі»? Поспішіть!

Сергей Задко 18 травня 2014


Avatar
Ім'я:
29 березня 2024

популярні статті


Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (7 березня - 13 березня)

Сімейне фентезі про українську кухню, четверта «Панда Кунг-фу», а також інші новинки прокату.

6 березня 2024 774
Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (14 березня - 20 березня)

Фільм за повістю Кузьми Скрябіна, жахастик від Blumhouse, номінант на «Оскар» та інші новинки прокату.

13 березня 2024 607
Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня) Що у кіно? Прем'єри тижня (21 березня - 27 березня)

Продовження «Мисливців на привидів», жахастик з Сідні Свіні та скандальний фільм Аґнєшки Голланд.

20 березня 2024 375
Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня) Що у кіно? Прем'єри тижня (28 березня - 3 квітня)

Продовження «Ґодзілли та Конґа», український скрінлайф, драма з Джессікою Честейн та інші новинки прокату.

27 березня 2024 134