Фільм Мисливці на привидів: Крижана імперія 2024

Ще скаженіше!


Новини: Ще скаженіше!

Стартували зйомки зіркової комедії «Скажене Весілля 3»
5 серпня стартували зйомки продовження #НайкращоїКомедіїРоку – «Скажене Весілля 3». У третій частині хітової кінофраншизи творці обіцяють ще більше несподіванок, більше зіркових акторів, та, звичайно, ще більше якісного українського гумору!
Минуло чотири роки від подій останнього фільму. 18-річний Захар знайшов своє кохання і вирішив одружитися. Вона – донька циганського барона, він – молодший син Василя Середюка, – та попри те, що Захар готовий до будь-чого після двох весіль старших сестер, усе може піти не за весільним планом, особливо, коли старший Середюк в епіцентрі кризи середнього віку!
Окрім родини Середюків, нові пригоди чекають і на інших знайомих героїв комедії: до отця Євлампія з дипломатичним візитом приїде гостя з Грушевського монастиря – сама настоятелька! Полковник Попадюк працюватиме далі над зростанням статистики розкриття злочинів, а в палкого тамади Назарія Запухляка з'явиться нова пасія. Ну і, звичайно, яке ж українське весілля обійдеться без Олега Винника!
«Третя частина буде просто вибуховою! Обіцяємо багато циганського колориту та драйву – знову будуть погоні, а ще коні, люди, циганська бричка і, навіть, циганський табір прямо у дворі Василя. Уявіть усе розмаїття україно-ромського весілля, це неймовірно яскраво та весело, справжній шквал емоцій та кольорів. Я читав сценарій із величезним захопленням, Микола Куцик та Олексій Приходько, наші сценаристи, здається, знову зробили неможливе – написали якісне продовження, яке буде цікаво дивитися й тим, хто перші дві частини не бачив. Впевнений, у нас вийде позитивне, чудове кіно!» – розповів "скажений" продюсер стрічки та виконавець ролі яблунiвського тамади Назарія Запухляка Юрій Горбунов.
З кожним новим фільмом акторський склад «Скаженого Весілля» поповнюється новими суперзірками, не омине така доля і третю частину хітової кінофраншизи. А ось, хто саме з представників українського шоу-бізнесу з’явиться в тріквелі, творці фільму обіцяють розкрити пізніше.
З’являться в продовженні комедії й вже знайомі зірки проєкту – Юрій Горбунов, Потап, Олексій Завгородній (Позитив), Олексій Супрун (Петро Бампер), MONATIK та Олег Винник.
Головні ролі наречених у «Скаженому Весіллі 3» виконають молоді українські актори Катерина Файн та В'ячеслав Хостікоєв. Улюблених та добре знайомих персонажів франшизи знову зіграють Назар Задніпровський, Леся Самаєва, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько та Арам Арзуманян.
Роль батька нареченої, циганського барона виконає режисер, актор театру й кіно, керівник циганського театру «Романс», Народний артист України Ігор Крикунов. Також у фільмі зіграє популярний виконавець ромського походження, Заслужений артист України Петро Чорний. До того ж, він стане консультантом проєкту, аби зберегти автентичність усіх ромських традицій і обрядів. Прямо зараз йде робота над справжньою циганською весільною сукнею та циганською бричкою.
Світ «Скаженого Весілля 3», як і двох перших частин, зростатиме завдяки зусиллям FILM.UA Group та Prototype Production, співпродюсерами знову виступлять Юрій Горбунов, Ірина Костюк, Надія Коротушка, засновники MOZGI Entertainment Ірина Горова та Олексій Потапенко (Потап), а саундпродюсерами – Потап та Позитив. Дистрибуцією фільму «Скажене Весілля 3» на території України займаються компанії Kinomania і FILM.UA Distribution, яка також відповідає за міжнародні продажі. Режисером тріквелу виступить Любомир Левицький, відомий за фільмами «Штольня», «Тіні незабутих предків» та «#SelfieParty».
Зйомки фільму відбуватимуться в Києві та Київській області протягом серпня та вересня. Реліз стрічки запланований на 2021 рік. Незважаючи на нестабільну ситуацію у світі, творці комедії «Скажене Весілля 3» вірять в українського глядача та його зацікавленість в якісному, сучасному кінопродукті.
Нагадаємо, перші дві частини фільму мали великий успіх, окупилися в прокаті та стали прибутковими, «Скажене Весілля» залишилося в історії першим українським фільмом, продюсери якого повернули Держкіно залучені кошти з відсотками. Стрічка встановила 2 національних рекорди — касових зборів серед усіх вітчизняних фільмів і рекорд кількості глядачів кіно українського виробництва. Крім того, комедія побила рекорд останнього десятиліття і стала найрейтинговішим фільмом на ТБ із 2009 року за всіма основними аудиторіями.
Прем’єрний телевізійний показ «Скаженого Весілля 2» не лише став найрейтинговішою програмою на телеканалі 1+1 за 2020-й рік, а ще й очолив топ рейтингу художніх фільмів на всьому українському ТБ за 2020-й рік.
Обидві частини стали переможцями 10-го та 11-го конкурсного відбору Держкіно.
Також комедія «Скажене Весілля» стала першим українським фільмом, чий формат був експортований за кордон: 31 січня в Литві вийшла адаптація української комедії під назвою «Імпорт нареченого», яка зібрала значні 814 000$ бокс-офісу. Права на концепт фільму також придбала Румунія, тривають переговори з іншими країнами, частина домовленостей уже на етапі підписання договору. Зараз фільм представлений у каталозі компанії FILM.UA Distribution, яка є міжнародним дистрибутором проєктів кіностудії FILM.UA Group. Прокат фільму відбувся у Литві, Польщі, Чехії, Канаді та США.

Алексей Першко 6 серпня 2020


Avatar
Ім'я:
19 березня 2024

популярні новини


Трейлер мультфільму «Думками навиворіт 2» Трейлер мультфільму «Думками навиворіт 2»

У свідомості Райлі зʼявляється Тривожність. І, схоже, вона прийшла не сама.

19 березня 2024 57
Бокс-офіс США. Легендарний воїн По знову на вершині Бокс-офіс США. Легендарний воїн По знову на вершині

Полу Атріду зовсім трішки не вистачило, щоб перемогти панду.

18 березня 2024 199
Зміни в календарі студії Warner Bros. Зміни в календарі студії Warner Bros.

«Бетмена» Метта Рівза доведеться почекати, а жахастик Стівена Кінґа переїжджає на стрімінґ.

14 березня 2024 340
Другий трейлер фільму «Повстання Штатів» Другий трейлер фільму «Повстання Штатів»

Режисер Алекс Ґарленд представляє своє бачення громадянської війни в Америці.

16 березня 2024 320
Лауреати премії «Оскар – 2024» Лауреати премії «Оскар – 2024»

Тріумфатором церемонії став «Оппенгеймер», а «20 днів у Маріуполі» здобули першу статуетку для України.

11 березня 2024 623