Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

Фанати «Вероніки Марс» допоможуть зробити повнометражку


Новини: Фанати «Вероніки Марс» допоможуть зробити повнометражку

Якщо збори коштів пройдуть успішно, то повнометражний проект «Вероніки Марс» глядачі побачать в 2014 році.


Через шість років після закриття телевізійного серіалу «Вероніка Марс» його творець Роб Томас вирішив повернути проект до життя. Він попросив допомоги у шанувальників шоу профінансувати повнометражне продовження.

Шоураннер оголосив про старт кампанії з метою виручити 2 млн дол за місяць на краудфандінговій платформі Kickstarter. В обмін на інвестування він запропонував фанатам різноманітні бонуси: доступ до сценарію фільму, ексклюзивну футболку, плакати з автографами команди картини, аудіо та відеопривітання від Крістен Белл, а також - невелику роль.

Результат перевершив всі очікування: через всього пару годин, сума перевищила $1 мільйон. На даний момент, в картину вклалося близько 28 тисяч осіб.

«Вероніка Марс» - це молодіжна детективна драма, що розповідає про дівчинку-підлітка Вероніку, яка допомагає своєму батькові, приватному детективу, в його розслідуваннях. Головну роль виконала актриса Крістен Белл. Шоу протрималось в ефірі три сезони - з 22 вересня 2004 по 22 травня 2007 року. Продюсуванням займалися компанії «Warner Bros. Television», «Silver Pictures Television», «Stu Segall Productions, Inc.» та «Rob Thomas Productions».

Дія відбувається у вигаданому каліфорнійському містечку Нептун. У кожному епізоді Вероніка береться за одну-дві нові справи, попутно намагаючись розкрити головні таємниці сезону. У перших двох сезонах - в період навчання Вероніки в школі - головна загадка розкривається у фінальному епізоді, в той час як у третьому більше не пов'язаних один з одним секретів окремих персонажів.

Спочатку Роб Томас писав «Вероніку Марс» як роман для підлітків з чоловічим центральним персонажем. Однак для роботи над серіалом, Томас зробив висновок, що історія в стилі нуар, розказана з жіночої точки зору буде більш самобутньою і оригінальною.

«Пару років тому мені здавалося, що у нас все вийде, - написав Томас на сторінці Kickstarter. - Напевно, я був занадто оптимістичний у своїх прогнозах. Warner Bros. відмовилася робити фільм про Вероніці Марс, і проект так і не зрушився з мертвої точки».

Якщо кампанія зі збору коштів виявиться успішною (у чому вже немає сумнівів), то студія візьметься за фільм. У такому випадку, повнометражна «Вероніка Марс» з'явиться на великих екранах влітку 2014 року.

Фанати всіляко намагалися повернути шоу на екрани. Група фанатів, які називають себе командою «Cloud Watchers» організувала кілька кампаній по залученню нових глядачів. Вони найняли літак, який віз за собою банер з написом «Вимагаємо продолження Веронікі Марс!». Крім того, вони сплатили поширення 30 тисяч флаєрів в таких містах, як Нью-Йорк, Лос-Анджелес, Філадельфіяі Чикаго, рекламуючи шоу на підтримку четвертого сезону, коли в міжсезоння з'явилися перші чутки про можливе закриття серіалу. Команда «Cloud Watchers» зібрала $50 тисяч через продаж майок і різної продукції з логотипом серіалу. Після закриття шоу, шанувальники послали в офіс компанії «The CW» близько 20 тисяч шоколадних батончиків «Марс», сподіваючись, що боси змінять своє рішення щодо серіалу. Роб Томас сказав: «Я люблю цих людей, вони були дуже добрі до мене, але, на жаль, вже нічого не змінити».

Вже зовсім скоро глядачі дізнаються чи є майбутнє у повній версії «Вероніки Марс». 

Sushchenko 14 березня 2013


Avatar
Ім'я:
29 березня 2024

популярні новини


Український трейлер фільму «Ворон» Український трейлер фільму «Ворон»

Нова екранізація культового коміксу та перезапуск легендарної франшизи.

28 березня 2024 117
Лауреати премії «Оскар – 2024» Лауреати премії «Оскар – 2024»

Тріумфатором церемонії став «Оппенгеймер», а «20 днів у Маріуполі» здобули першу статуетку для України.

11 березня 2024 929
Миколайчук OPEN-2024 Миколайчук OPEN-2024

Перші деталі програми глядацького кінофестивалю.

7 березня 2024 907
Трейлер українського фільму «БожеВільні» Трейлер українського фільму «БожеВільні»

Історія про людину, яка стикається з «каральною психіатрією» СРСР.

2 березня 2024 839
Бокс-офіс США. Прем'єра другої частини «Дюни» Бокс-офіс США. Прем'єра другої частини «Дюни»

Картина Дені Вільньова виправдала очікування глядачів, критиків і кінотеатрів.

4 березня 2024 828