Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

Міла Куніс стала найсексуальнішою жінкою року


Новини: Міла Куніс стала найсексуальнішою жінкою року

Зірка замінила торішню володарку титулу - Ріанну.

Американська актриса українського походження Міла Куніс визнана найсексуальнішою жінкою року за версією журналу Esquire. У номері за листопад зірка стала головною героїнею, змістивши з п'єдесталу минулорічну переможницю - Ріанну. Куніс знялася у відвертій фотосесії для журналу, показавши своє тіло в нижній білизні, а також дала велике інтерв'ю.
 
Незважаючи на лесне звання, актриса більше зосереджена на бажанні залишитися вірною самій собі: «Що я роблю і хто я - це дві різні речі. І так буде завжди. Що відбувається з людьми, коли вони випускають з уваги те, ким є? Стають або тими, ким хочуть бути, або такими, якими їх сприймають», - сказала Куніс в інтерв'ю виданню.
 
Популярність і затребуваність Міли Куніс зростає з кожним роком все більше і більше. У цьому році в прокаті з'явилася комедія "Третій зайвий" з її участю, а попереду у актриси - "Оз: Великий жахливий", "Кровні узи" і маса інших проектів. Позаду - комедії найрізноманітнішого гатунку: вульгарні накшталт "У прольоті" і драматичні як "Секс по дружбі" і "Чорний лебідь".
 
На запитання чи вважає Куніс себе смішною, вона відповіла: "Мені здається, я дещо застрягла в зображенні смішних речей, але ні, я не смішна. Я просто знаю, як правильно подати жарт. Є люди, які просто виробляють гумор і говорять жарт за жартом, а є ті, які знають, як правильно її піднести. Другому можна навчитися. Я за двадцять років роботи напрактикувалися. Мені здається, в ту мить, коли ти вирішиш, що ти смішний - ти перестанеш їм бути". За словами зірки, вміння подати жарт прийшло до неї після восьми років роботи в телесеріалі: "Вчишся багато чому. Жарти приходять на третій рік. Все, що потрібно - це ритм: треба зрозуміти ритм жартів".
 
Роман з актором Ештоном Катчером ще більше підігрів цікавість до Міли Куніс. Пара нещодавно провела спільний відпочинок і, незабаром, буде жити разом. 

Sushchenko 8 жовтня 2012


Avatar
Ім'я:
28 березня 2024

популярні новини


Український фільм-міф на Миколайчук OPEN Український фільм-міф на Миколайчук OPEN

На фестивалі покажуть еротичний жахастик «Морена» Сергія Альошечкіна.

28 березня 2024 105
Трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого» Трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого»

Цього літа Вілл Сміт та Мартін Лоуренс повертаються у продовженні культового бойовика!

27 березня 2024 233
Тизер сиквелу «Бітлджюса» Тизер сиквелу «Бітлджюса»

Пустотливий демон повертається і влаштовує хаос у своєму фірмовому стилі.

23 березня 2024 461
Бокс-офіс США. Хороший старт «Мисливців на привидів» Бокс-офіс США. Хороший старт «Мисливців на привидів»

Фільм продовжив успішну серію, яку почали друга «Дюна» і «Панда Кунг-Фу 4».

25 березня 2024 250
Скарлетт Йоганссон придивляється до нової франшизи Скарлетт Йоганссон придивляється до нової франшизи

Актриса може зіграти головну роль в продовженні «Світу Юрського періоду».

26 березня 2024 219