Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

Сікорський - пан Гелікоптер


Новини: Сікорський - пан Гелікоптер

 Сценарій фільму з робочою назвою Mr. Helicopter / «Містер Гелікоптер» заснований на біографії винахідника Ігоря Сікорського.

Стрічка розповідає історію неймовірно амбітного інженера та підприємця, що в період з 1938 по 1945 рік разом з однодумцями працював над удосконаленням інноваційної машини – гелікоптера.

Еміграція, особисті проблеми та, навіть, закони фізики стають у них на шляху. Проте, винахід, здатний врятувати мільйони життів у найскладніших кліматичних умовах, вартий того, аби за нього відчайдушно боротися.

Режисером та автором ідеї стрічки виступив Сергій Чеботаренко, відомий своїми рекламними роботами для міжнародних брендів, зокрема Honda, Volkswagen, Subaru, Socar, Lenovo, Elle та інших. Стрічка стане другим повнометражним проєктом режисера після спортивної драми «Пульс», яка теж заснована на реальнiй бiографii.

«Я завжди мріяв відкривати такі Великі історії світові. Саме тому героїнею мого попереднього фільму стала українська чемпіонка Оксана Ботурчук. А головним героєм цього фільму - iнженер Ігор Сікорський, який народився у Києві та навчався у Київському Політехнічному Інституті, що тепер носить його ім’я. Людина, винаходи якого назавжди змінили життя людей у всьому свiтi та нашу з вами історію. Дуже важливо, що вже зараз на етапі препродакшна ми розуміємо, що мова фільму – англійська. Для того, аби історію геніального українця побачило якомога більше людей у всьому свiтi», – Сергій Чеботаренко, режисер.

Виробництвом фільму займатиметься продакшн Radioaktive Film, який раніше працював над серіалом «Чорнобиль», документальною стрічкою «Нурієв» для Universal Pictures, а також 4 і 5 сезонами найуспішнішого французького телевізійного серіалу останніх років Le Bureau des Légendes / «Бюро легенд» для Canal +, який став одним із найпопулярніших європейських серіалів 2018 та 2019 років.

«Наш продакшн вже працював над великими проєктами для всесвiтнього кіно. Ми допомогли зняти “Чорнобиль” для HBO, який викликав дуже великий резонанc і отримав престижні міжнародні нагороди. Проте, наша команда завжди плекала амбіції зняти щось “про своє”. Тому, коли Сергій поділився задумом стрічки про Сікорського, я побачила неймовірний потенціал в цій картині. Я вірю, що цей фільм може прославити Україну, відкрити світові її можливості та талановитих людей минулого й сучасності», – Євгенія Яцута, співзасновниця та виконавча продюсерка продакшн-компанії Radioaktive Film.

Алексей Першко 10 листопада 2020


Avatar
Ім'я:
28 березня 2024
Сергей
Сергей 11 листопада 2020 08:50
0
"Пульс" должен был выйти в марте и до сих пор его нет.
.

популярні новини


Український фільм-міф на Миколайчук OPEN Український фільм-міф на Миколайчук OPEN

На фестивалі покажуть еротичний жахастик «Морена» Сергія Альошечкіна.

28 березня 2024 114
Трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого» Трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого»

Цього літа Вілл Сміт та Мартін Лоуренс повертаються у продовженні культового бойовика!

27 березня 2024 237
Тизер сиквелу «Бітлджюса» Тизер сиквелу «Бітлджюса»

Пустотливий демон повертається і влаштовує хаос у своєму фірмовому стилі.

23 березня 2024 465
Бокс-офіс США. Хороший старт «Мисливців на привидів» Бокс-офіс США. Хороший старт «Мисливців на привидів»

Фільм продовжив успішну серію, яку почали друга «Дюна» і «Панда Кунг-Фу 4».

25 березня 2024 253
Трейлер фільму «Гарольд і магічний олівець» Трейлер фільму «Гарольд і магічний олівець»

Захоплива яскрава пригода за мотивами світового бестселера Крокетта Джонсона!

21 березня 2024 402