Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

Дивимось в кіно на Хью Джекмана, Вуді Алена і "Заразу"


Новини: Дивимось в кіно на Хью Джекмана, Вуді Алена і

З 6 жовтня в кінотеатрах дивимося новий трилер від творця «11 друзів Оушена», французького Вуді Аллена, свіжий екшн з Х'ю Джекманом, німецьке кіно і черговий фільм жахів.

«Зараза» - новий драматичний трилер з елементами фантастики від іменитого творця трьох частин «Друзів Оушена» Стівена Содерберга. Свою Золоту пальмову гілку в Каннах режисер отримав ще в 26 років за фільм «Секс, брехня і віедо», таким чином ставши наймолодшим лауреатом фестивалю. У своєму новому фільмі Содерберг зібрав Кейт Вінслет, Джуда Лоу, Метта Деймона, Гвінет Пелтроу і багатьох інших.
«Зараза» знята на популярну нині тему - поширення загадкового захворювання, що знищує на своєму шляху цілі міста. Щоправда, Содерберг пропонує нам поглянути на проблему не через призму зомбі, а через національну і соціальну реакцію на загрозу.
«Опівночі у Парижі» - свіжа романтична комедія від хітмейкера і справжньої легенди Вуді Аллена. «Опівночі» вже встигла покататися за світовими кінофестивалям і навіть відкривала Каннський фестиваль, а після зібрала рекордну кількість залів в США - комедію Аллена закупило понад тисячу кінотеатрів.
Режисер, що дотримується принципу знімати в Європі, на цей раз перенесе нас в романтичний Париж, де ми будемо спостерігати за життям молодої пари, нещодавно переїхала в місто закоханих. Головні ролі у фільмі виконали Рейчал МакАдамс, Оуен Уїлсон, Карла Бруні, Маріон Котіяр, Едріан Броуді та інші.

«Реальна сталь» - це спроба режисера Шона Леві перекваліфікуватись з розряду сімейних комедій в категорію екшна. Вам точно відомо його ім'я - адже саме Леві зняв двулогію «Ніч у музеї», популярну комедію зі Стівом Мартіном «Оптом дешевше», «Рожеву пантеру» і «Молодят». Тепер ми зможемо насолодитися видовищем бою машин, керувати яким буде «росомаха» Х'ю Джекман.
Події фільму розгортаються в майбутньому, де бокс заборонений за негуманність і замінений боями 2000-фунтових роботів, керованих людьми. Колишній боксер, а нині промоутер, переметнувся в робобокс, вирішує, що нарешті знайшов свого чемпіона, коли йому попадається вибракувана, але дуже здібний робот. Одночасно на його життєвому шляху виникає 16-річний пацан, що виявляється його блудним сином. І поки машина пробиває свій шлях до вершини, які здобули одне одного батько й син вчаться дружити.
"Не бійся темряви" - небагатообіцяючий страшилка, знятий дебютантом повнометражного екрану Троєм Ніксі. Бюджет фільму склав 25 мільйонів доларів, а єдине знайоме обличчя серед другорозрядних акторів - дружина Тома Круза Кеті Холмс.
Саллі Херст, самотня замкнута дівчинка, яка приїжджає на Род Айленд, щоб пожити зі своїм батьком і його дівчиною в старовинному особняку XIX століття, який вони реставрують. Досліджуючи захирілий будинок, Саллі знаходить потайною підвал, куди ніхто не заглядав з моменту загадкового зникнення архітектора особняка, що стався більше століття тому. Cама того не бажаючи, Саллі випускає на свободу стародавні породження темряви, які збираються затягнути її в страшну безодню, що ховається під підлогою старого будинку. Тепер їй належить переконати Алекса і Кім, що це не плід її фантазії, поки відразливі істоти не поглинули їх усіх.
З 6 по 12 жовтня в столичному культурному центрі "Кінотеатр" Київ "Нове німецьке кіно" - щорічна добірка 6 фільмів, 6 жанрів - від байопіка та історичної драми до соціальної комедії та документального «бойовика», 6 граней сучасного німецького кінематографа в одній програмі. XVII фестиваль Нове німецьке кіно - це поглиблений експрес-курс з останніх подій в кіно Німеччини.
Інтелектуальна мелодрама культового «голлівудського» німця Тома Тиквера «Любов утрьох» - перший за довгий час фільм режисера рідною німецькою мовою, яку в Німеччині багато хто називає «поверненням на батьківщину». Маститий кліпмейкер Філіп Штельцль, що працював з Rammstein, Garbage і Мадонною, зняв свою версію історії про молоді роки великого Гете - у його фільмі «Гете!» Геній німецького народу переживає бурю і натиск першої любові. Соціальна комедія з життя іммігрантів «Альманах: ласкаво просимо до Німеччини» уродженої туркені Ясмін Самдерелі вже полюбилася українському глядачеві - стрічка отримала Приз глядацьких симпатій на Одеському міжнародному кінофестивалі в липні цього року. Історична драма «Щоденники з Полла» - кінорозповіді про реальні події з життя юної Оди Шефер, майбутньої поетеси і двоюрідної бабусі режисера фільму Кріса Крауса.
Катя Зиновьева 5 жовтня 2011


Avatar
Ім'я:
29 березня 2024
vasyakha
vasyakha (Киев) 08 жовтня 2011 21:38
0

Темноту перенесли
.
root
root (Киев) 05 жовтня 2011 14:51
0

Kinoskeptik 05.10.2011 17:21:21

Извините, уважаемый товарищ, а вы вообще фильм смотрели? Well
я - да, а вы?
.
Kinoskeptik
Kinoskeptik (Киев) 05 жовтня 2011 14:21
0

А какой еще оценки можно ожидать от человека, поставившего десяточку сиквелу "Утомленных солнцем"?
Извините, уважаемый товарищ, а вы вообще фильм смотрели? Well
 
Mr. Black 05.10.2011 14:41:26
Реальная сталь» - это попытка режиссёра Шона Леви переквалифицроваться из разряда семейных комедий в категорию экшна." - небыло такой попытки, Шон Левиопять снял семейную комедию, РС никакой не экшен!!!
.
Mr. Black
Mr. Black (Киев) 05 жовтня 2011 13:56
-1

dukalo 05.10.2011 16:21:02
Как это никакого экшена? Какая комедия, да еще и семейная?
В некоторые моменты даже  дух захватывало и было ощущение, что сам дерусь. Снято очень хорошо.
Моя оценка ему 8.
ладно, не комедия, просто семейный
dukalo 05.10.2011 16:21:02
В некоторые моменты даже  дух захватывало и было ощущение, что сам дерусь. Снято очень хорошо.
да, он еще и детский
.
dukalo
dukalo (Киев) 05 жовтня 2011 13:21
+2

Как это никакого экшена? Какая комедия, да еще и семейная?
В некоторые моменты даже  дух захватывало и было ощущение, что сам дерусь. Снято очень хорошо.
Моя оценка ему 8.
.
Mr. Black
Mr. Black (Киев) 05 жовтня 2011 11:41
-2

Реальная сталь» - это попытка режиссёра Шона Леви переквалифицроваться из разряда семейных комедий в категорию экшна." - небыло такой попытки, Шон Левиопять снял семейную комедию, РС никакой не экшен!!!
.

популярні новини


Український трейлер фільму «Ворон» Український трейлер фільму «Ворон»

Нова екранізація культового коміксу та перезапуск легендарної франшизи.

28 березня 2024 167
Український фільм-міф на Миколайчук OPEN Український фільм-міф на Миколайчук OPEN

На фестивалі покажуть еротичний жахастик «Морена» Сергія Альошечкіна.

28 березня 2024 166
Український трейлер фільму «Пам’ять любові» Український трейлер фільму «Пам’ять любові»

Мелодрама з Пітером Сарсґаардом і оскароносною Джессікою Честейн.

5 березня 2024 802
Трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого» Трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого»

Цього літа Вілл Сміт та Мартін Лоуренс повертаються у продовженні культового бойовика!

27 березня 2024 280
Новий трейлер фільму «Каскадер» Новий трейлер фільму «Каскадер»

Комедійний екшн від режисера «Швидкісного поїзда» з Раяном Ґослінґом та Емілі Блант.

22 березня 2024 394