Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

Зйомки «Трансформерів 4» хочуть провести в Китаї


Новини: Зйомки «Трансформерів 4» хочуть провести в Китаї

Якщо угода вдасться, то є шанс, що картину покажуть у Китаї.

З кожним днем ​​з'являються все нові й нові деталі проекту під назвою «Трансформери 4». Поки що режисер Майкл Бей шукає підходящі кандидатури на чоловічі і жіночі ролі для фільму. А продюсери тим часом намагаються домовитися про проведення зйомок на території Китаю. Від цього залежить співробітництво з однією з місцевих кінокомпаній і прокат картини в Піднебесній.

Відомо, що в Китаї діє жорстка квота за кількістю в прокаті голлівудських фільмів. Раніше в рік допускалося тільки 20 іноземних фільмів, але в лютому цього року держава розширила цю цифру до 34 фільмів.

Керівництво національної ради з кінематографії дуже педантично ставляться до долі вітчизняних картин, відвідуваність яких у зв'язку зі збільшенням прокату голлівудських проектів, зменшилася. У 2012-му збори від китайських фільмів становили близько 40% від загальної суми. Очікується, що в майбутньому році ця цифра складе 35%. Подібна політика захисту внутрішнього ринку від іноземної конкуренції сприяє розвитку національного виробництва.

Реліз картини на теріторії цієї країни є успішною здобиччю для голлівудських продюсерів, оскільки збори в країні являють собою великий відсоток. Студіям доводиться йти на хитрощі і додаткові угоди. Наприклад, у квітні минулого року Disney налагодила співпрацю з китайською компанією DMG і частково знімала фільм «Залізна людина 3» в Піднебесній. Зараз Paramount намагається домовитися з DMG про роботу з «Трансформерами», але офіційно про це поки не йдеться.

Що стосується акторського складу майбутнього проекту, Макйл Бей підшукав претенденток у компанію до Марка Уолберга. Не виключено, що його дочкою стане одна з акторок: Габріелла Уайлд (Констанція в «Мушкетерах»), Ізабель Корніш (молодша сестра актриси Еббі Корніш), Нікола ПельтцПовелитель стихій»), дочка актриси Енді МакДауелл Маргарет Куеллі і Алекс Фрінка (серіал «переростків»).

На чоловічу роль бойфренда-автогонщика пробуються п'ятеро акторів: Люк Граймс з «Заручниці 2», Лендон Лібуарон з серіалу «Терра Нова», австралієць Брентон Туейтес, який зіграв у казці «Малефісент», Хантер Перріш з «Простих складнощів» і Джек Рейнор, який поки не знявся в жодному великому студійному проекті.

Планується, що обрані актори підпишуть контракти одразу на три фільми франшизи. 

Sushchenko 16 листопада 2012


Avatar
Ім'я:
29 березня 2024

популярні новини


Український трейлер фільму «Ворон» Український трейлер фільму «Ворон»

Нова екранізація культового коміксу та перезапуск легендарної франшизи.

28 березня 2024 119
Український фільм-міф на Миколайчук OPEN Український фільм-міф на Миколайчук OPEN

На фестивалі покажуть еротичний жахастик «Морена» Сергія Альошечкіна.

28 березня 2024 142
Лауреати премії «Оскар – 2024» Лауреати премії «Оскар – 2024»

Тріумфатором церемонії став «Оппенгеймер», а «20 днів у Маріуполі» здобули першу статуетку для України.

11 березня 2024 930
Миколайчук OPEN-2024 Миколайчук OPEN-2024

Перші деталі програми глядацького кінофестивалю.

7 березня 2024 908
Трейлер українського фільму «БожеВільні» Трейлер українського фільму «БожеВільні»

Історія про людину, яка стикається з «каральною психіатрією» СРСР.

2 березня 2024 840