Фільм Уявні друзі 2024

Сутінки Сага: Світанок — Частина 1 - сутінкомани тріумфуйте!!!

Фильм Сумерки Сага: Рассвет — Часть 1

Чекали-чекали, ось і дочекалися...Блаженна мить для всіх фанів цієї саги настала, та ще можна сказати в символічний день - день студента!!! Спитаєте мене, чи варто це кіно чекати 1,5 року стежачи за свіжими новинами "сутінкових"? - не знаю, напевно, в позитивній відповіді зі мною погодяться лише підльтки та жінки з розбитими серцями тобто - фани. А люди з тверезою свідомістю можуть ствержувати - що фільм доволі таки непоганий, особливо якщо згадати останні дві частини. Навіть не уявляла собі, що Білл Кондон так зможе відчути цю картину і відтворити її настільки якісно і маштабно. Не хочу псувати людям враження з приводу сюжетної лінії, просто поділюсь своєю точкою зору з  суто технічного характеру.

Щодо гри головних акторів, можна сказати що вони повністю зрослися зі своїми образами і немає відчутття фальшивості, які ми споглядали раніше. Едвард - став більш людяним та і його постійно скривлене обличчя самомазохізму легше вже сприймається. Джейкоб - мужик, в цій частині він вже точно нам довів своїми сміливими вчинками. А Белла - як завжди наривається на неприємності, не знаю, що там у голові Стефані Маєр, але долю дівчині та її психіці своєю фантазією вона точно зіпсувала! Інколи за час споглядання було таке враження, що це не ті сопливі "Сутінки" а зовсім інше кіно. Напевно більше заслуга цього, на мою думку,  режиссера. Настільки маштабна, насичена, бурхлива, емоційна вона вийшла, що можу сттверджувати, що ця сага вийшла на новий рівень, і досить таки непоганий.

Музика, яка супроводжувала фільм була, вдало підібрана. Та навіть іноді максималізувала враження від побаченого. Також, ідея запросити композитора с першої частини була теж вдалою, коли чуєшь мелодії з 1-ї саги виникає відчуття ностальгії, та це тут як раз влучно. Нібито головна героїня прощається з кліше -  зустріти "особливого" принца на сірому Вольво С30, та поринути з ним в шалене небезпечне кохання. А стати вже зрілою дівчиною, яка готова зіткнутися з жорстокими реаліями містичного світу, також до сурових наслідків.

Тому не довго думайте, та йдіть на цю картину з друзями та ін., і відпочиньте від всього буденого. А де ще можна побачити, щоб від задоволення від шлюбної ночі ламається ліжко та всюди пірья литить?! Та ще дивитися на анорексійно спотворену дівчину с характером, яка йде до кінця навіть жертвуючи своїм життям...

2
Bramma 17 ноября 2011

11 мая 2024