Ліки від старості

Рецензия на фильм: О чем говорят мужчины
Фильм О чем говорят мужчины

Очікувано вдала робота улюбленого «Квартету І», яка нещодавно вийшла на екран і за неймовірно короткі строки зібрала понад 8 мільйонів $ в Росії, завойовує серця наших співвітчизників. І це не дивно, з самого початку кожна хвилина стрічки насичена яскравими подіями, діалогами, знайомі обличчя радують око, все це несе в собі тільки позитивні емоції, що залишаються з вами на довгий час після закінчення фільму.

Кінострічка висвітлює визначну подію в житті чотирьох найкращих друзів, успішних в роботі та в особистому житті чоловіків. Наші герої під палючим сонцем прямують з Москви до Одеси на концерт улюбленої групи «Бі-2», обговорюючи по дорозі різні життєві ситуації. «Не вражаючий сюжет», – скажете ви, але цінність цієї роботи в діалогах, в кожне слово яких актори вкладають всю душу і бажання сподобатись глядачу.

Існує думка: для того щоб вдало насмішити людей, варто говорити лише правду, адже немає відвертішого сміху, ніж сміх над собою, ця стрічка є безперечним підтвердженням такої теорії. Кожен з вас неодмінно впізнає себе або близьких вам людей в харизматичних героях фільму, а ситуації, які вони обговорюють, нехай навіть трошки банальні, не залишать байдужим нікого, оскільки висвітлені з нової точки зору.

Варто зазначити, що ця комедія кардинально відрізняється від інших російських стрічок, її можна охарактеризувати як дорослу комедію, що має певну філософську вагу. Також мені дуже сподобалось ставлення героїв до України, я вже звик бачити насмішки над нами в російських фільмах, а тут – ні, дуже приємно було спостерігати, як герої наминають за обидві щоки і нахвалюють українську їжу.

Кажуть, що хвилина сміху продовжує життя на один рік, якщо це правда, то ми знайшли джерело безсмертя, один єдиний перегляд продовжить ваше життя аж на 90 років. Безперечно, раджу цю стрічку до перегляду кожному, і сам заніс її в список фільмів «must see».

6
Jmen 19 марта 2010

Коктейль Помни меня Коктейль