Фільм Уявні друзі 2024

Чарлі Ханнем відмовився від «50 відтінків сірого»


Новини: Чарлі Ханнем відмовився від «50 відтінків сірого»

Екранізація «50 відтінків сірого» вийде на екрани 1 серпня 2014 року.

Несподіваний поворот у долі проекту екранізації порно-роману Е.Л. Джеймс «50 відтінків сірого». Виконавець головної чоловічої ролі Чарлі Ханнем відмовився від зйомок.

Офіційною причиною є занадто щільний графік, актор зайнятий у зйомках телепроекту.

Але якщо розкласти все по поличках, то є неточності у відмазка Ханнема. Виробництво «Синів анархії» закінчується 21 жовтня. А зйомки «50 відтінків» розпочнуться 1 листопада. Навіть курси найвіртуознішого володіння хлистом навряд чи мали б зайняти у Чарлі Ханнема більше тижня.

Як повідомляють інсайдери, виконавець ролі Крістіана Грея виявився не готовий до підвищеної уваги з боку прекрасної статі. На останній сезоннвй прем'єрі «Синів Анархії» Universal довелося навіть найняти йому охоронців: його ледь не зміли на червоній доріжці, причому питання всі були не про контрабанду зброї, управління бандою і особливості регулювання клапанів у мотоциклів Harley Davidson, а про Грея.

Творці кіноадаптації на чолі з режисером Сем Тейлор-Джонсон повинні вельми оперативно знайти заміну Ханнем. Адже реліз картини не за горами - фільм виходить в прокат 1 серпня 2014 року.

Для тих, хто так і не подужав хоча б першу частину трилогії, повідомляємо, що роман «50 відтінків сірого» оповідає про історію відносин між підприємцем Крістіаном Греєм і випускницею університету Анастейшею Стіл (Дакота Джонсон); в книзі містяться сцени відвертого сексуального характеру, в тому числі з БДСМ.

Роль Карли Адамс - матері головної героїні Анастейші - виконає британсько-американська актриса Дженніфер Ілі.

Дизайном костюмів головних героїв картини займеться Вікторія Бекхем, екс-учасниця поп-групи «Spice Girls», а нині модельєр, яку у Великобританії багаторазово визнавали іконою стилю і найсексуальнішою зіркою.

До речі, після оголошення результатів кастингу фанати еротичного роману-бестселера склали петицію і почали масовий збір підписів проти вибору акторів Чарлі Ханнем і Дакоти Джонсон.

Розчаровані вибором шанувальники запропонували альтернативну пару акторів на ролі Крістіана і Анастейші - Метт Бомер і Алексіс Бледел. До вечора вівторка 3 вересня 2013 року за них проголосували більше 16 000 чоловік. «Метт Бомер - досконале втілення Крістіана Грея, а Алексіс Бледел - ідеальна актриса, щоб виконати роль Анастейші Стіл. Якщо вони не зіграють їх, то ніхто не зможе», - йдеться в петиції. Через тиждень цей протест підтримали вже більше 50 000 тисяч осіб. Також на роль Крістіана читачі пропонували таких акторів, як Іен Сомерхолдер, Генрі Кавілл і Райан Гослінг.

Ймовірно, вихід Чаннема з проекту обрадував фанатів. Так що чекаємо нового кандидата на роль Грея.

Sushchenko 14 жовтня 2013


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні новини


Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 132
Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 138
Фінальний трейлер «Уявних друзів» Фінальний трейлер «Уявних друзів»

Раян Рейнольдс у яскравій сімейній комедії!

12 квітня 2024 919
Бокс-офіс США. Тріумф екшну «Повстання штатів» Бокс-офіс США. Тріумф екшну «Повстання штатів»

Рекордна перемога для студії A24.

15 квітня 2024 824
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 805