Фільм Уявні друзі 2024

«Як я зустрів вашу маму» може отримати спін-офф


Новини: «Як я зустрів вашу маму» може отримати спін-офф

Серіал виходить з 2005 року і складається з дев'яти сезонів.

Всьому рано чи пізно приходить кінець, особливо такому тимчасовому, як серіал. Але телеканал CBS подумує над тим, щоб не ставити хрест на улюблених героях з «Як я зустрів вашу маму». У планах у керівництва зняти спін-офф шоу.

Найцікавіше, що назва майбутнього проекту може відрізнятися від оригіналу всього одним словом. «Як я зустріла вашого тата» розкаже про події з життя компанії нерозлучних друзів на чолі з молодою дівчиною, яка в кінцевому рахунку зустріне свого чоловіка.

Постійної появи Теда, Лілі , Маршалла, Барні і Робін чекати не варто, проте дещо нових героїв все ж буде пов'язувати зі старими - посиденьки в пабі MacLaren's. Нові персонажі можуть бути представлені вже у фінальному епізоді «Як я зустрів вашу маму».

На даний момент канал веде переговори з творцями оргіналу, Картером Бейсі і Крейгом Томасом, а також зі сценаристом «Всю ніч безперервно» Емілі Спайві.

Для тих, хто не особливо цікавився як все ж Тед Мосбі зустрів свою майбутню дружину, повідомляємо, що прем'єра серіалу відбулася 19 вересня 2005 року на американському телеканалі CBS. Шоу складається з дев'яти сезонів, останній стартував наприкінці вересня.

В основі сюжету лежить розповідь одного з головних героїв - Теда Мосбі, який у 2030 році описує своїм дітям події життя його і його друзів у Нью-Йорку 2000-х років. Проект відрізняється нелінійною побудовою багатьох серій, коли показується спочатку кінець історії, і тільки потім вся сюжетна лінія, яка веде до нього.

Серіал є лауреатом шести премій «Еммі», а також удостоєний нагород «Teen Choice Awards», «Вибір народу» і «Вибір телевізійних критиків».

 «Як я зустрів вашу маму» довгий час залишався другим за рейтингами сіткомом CBS, поступаючись лише «Теорії великого вибуху», проте цього року його поки що випереджає новинка телеканалу «Міллери в розлученні».

Sushchenko 31 жовтня 2013


Avatar
Ім'я:
8 травня 2024

популярні новини


Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 164
Бокс-офіс США. «Суперники» очолили кінопрокат Бокс-офіс США. «Суперники» очолили кінопрокат

Глядачі вирішили піти подивитися на пристрасну гру Зендеї.

29 квітня 2024 565
Тизер-трейлер фільму «Муфаса: Король лев» Тизер-трейлер фільму «Муфаса: Король лев»

Disney презентує приквел до однієї з найвідоміших своїх робіт.

30 квітня 2024 440
Тизер-трейлер фільму «Джокер: Божевілля на двох» Тизер-трейлер фільму «Джокер: Божевілля на двох»

Похмурий мюзикл з Хоакіном Феніксом і Леді Ґаґою.

10 квітня 2024 1145
Фінальний трейлер «Уявних друзів» Фінальний трейлер «Уявних друзів»

Раян Рейнольдс у яскравій сімейній комедії!

12 квітня 2024 872