Фільм Уявні друзі 2024

Він Дизель і Девід Туї розставили всі крапки над «і»


Новини: Він Дизель і Девід Туї розставили всі крапки над «і»

Українська прем'єра «Ріддіка» відбудеться вже 12 вересня.

Як чудово отримувати інформацію від перших осіб кіноіндустрії, особливо, коли це стосується довгоочікуваних проектів. Так, актор Він Дизель і творець нового «Ріддіка» Девід Туї взяли на себе сміливість пояснити всім шанувальникам головного персонажа що до чого.

Спочатку передбачалося, що «Хроніки Ріддіка» очолять нову сагу-трилогію, в якій «Чорна діра» була б таким же приквелом, як «Хоббіт» для «Володаря кілець». Але удача була не на боці «Хронік», оскільки в прокаті стрічка з тріском провалилася.

Внісши корективи в концепцію трилогії, яка не відбулася, вони почали рухатися далі.

За словами Туї, «в основі "Ріддіка 3D" - історія виживання однієї людини, і єдиний спосіб втекти з планети, на якій він застряг - домовитися з найманцями. Ми не відвертаємося від міфології, закладеної в попередньому фільмі. Ми покликали на декілька знімальних днів Карла [Урбана], щоб розвинути її, зробити наступний крок і закласти фундамент для четвертого фільму. Ми дорожимо нашими фанатами і пропонуємо іншим глядачам переглянути два перших фільми, щоб не виникало питань щодо "Ріддіка 3D". Він чудово працює як самостійне кіно, але є нитки, за які ми тримаємося з першого фільму і продовжимо це робити в наступних частинах».

Дизель же зазначив, що неодмінно розповість глядачам історію, в якій Ріддік опиниться на «землю обітовану» і вже звідти його герой потрапить на рідну Фурію. Про це й будуть два наступних фільми про Ріддіка.

Нагадаємо, що українські глядачі зможуть подивиться «Ріддік 3D» 12 вересня. За сюжетом відданий своїми і кинутий вмирати на пустинній планеті, Ріддік бореться за своє життя в жорстоких сутичках з інопланетними тварюками і стає сильнішим і небезпечнішим ніж будь-коли. Незабаром галактичні найманці відкривають на нього полювання, але виявляються лише пішаками в грандіозному і безжальному плані помсти. Заганяючи своїх ворогів саме туди, куди йому потрібно, Ріддік починає втілення задуманого, щоб у підсумку повернутися на рідну планету Фурію і врятувати її від знищення. 

Sushchenko 21 серпня 2013


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні новини


Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 140
«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати «Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати

Студія Sony Pictures внесла кілька змін в свій репертуарний план.

28 квітня 2024 626
Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 139
Бокс-офіс США. «Суперники» очолили кінопрокат Бокс-офіс США. «Суперники» очолили кінопрокат

Глядачі вирішили піти подивитися на пристрасну гру Зендеї.

29 квітня 2024 659
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 294