Фільм Уявні друзі 2024

Бекхема кличуть до «Секретної служби»


Новини: Бекхема кличуть до «Секретної служби»

Реліз фільму намічений на 14 листопада 2014 року.

Один з найбільш високооплачуваних футболістів світу - британець Девід Бекхем - знову нарозхват. Тільки цього разу не в спорті, а в кіно.

Після того, як півзахисник заявив про те, що має намір завершити свою більш ніж 20-річну кар'єру футболіста, на нього одна за одною посипалися пропозиції і сценарії. Однією з таких пропозицій стала участь у проекті Меттью Вона «Секретна служба».

Не дарма дружина спортсмена Вікторія Бекхем раніше говорила, що її чоловік може стати наступним Джеймсом Бондом. Можливо, вона була недалека від істини.

Як повідомляють джерела, Бекхмема в проект запросив Колін Ферт, але він ще не дав йому відповіді. «Девіду подобається кіно і перспектива з'явитися на великому екрані, але лише одного разу. Тут не йдеться про акторську кар'єру», - пише британська The Sun.

Сам режисер, Меттью Вон, коментує присутність зірки в своєму фільмі наступним чином: «Якщо з нами буде Бекхем, то інтерес до фільму виросте до таких висот, що кожен захоче побачити його».

У картині будуть задіяні Майкл Кейн і Семюел Л. Джексон, згаданий Колін Ферт і Тарон Егертон. На провідну жіночу роль претендують дві актриси - Емма Уотсон і Белла Хілкоут («Похмурі тіні», «Час»). Сценарій написали Вон і Джейн Голдман.

У проекті мав з'явитися Леонардо ді Капріо в образі негативного персонажа, але він так і не став частиною проекту, тому на звільнене місце знову підшукують актора, причому, серед зірок. Можливо, саме цю роль і пропонують Бекхему.

Вихід фільму в прокат запланований на 14 листопада 2014 року.

Нагадаємо, що за сюжетом, у супершпигуна MI6 є нехлюй племінник Гері, якого він одного разу вирішив прилаштувати в справу і віддав у спецшколу з підготовки майбутніх агентів 007. Спочатку комікс створювався з прицілом на великий екран. Цікаво, що на сторінках з'являються реальні персонажі зі світу кінематографу, наприклад, Марк Хемілл і Рідлі Скотт. 

Sushchenko 5 серпня 2013


Avatar
Ім'я:
10 травня 2024

популярні новини


Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 237
Авантюрна подорож Америкою Авантюрна подорож Америкою

Вийшов український трейлер фільму «Дивотріп».

11 квітня 2024 773
Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»! Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»!

Даша Квіткова і Назар Задніпровський подарували свої голоси героям фільму.

8 травня 2024 172
Трейлер трилеру «Не говори зі злом» Трейлер трилеру «Не говори зі злом»

Нова моторошна історія від Blumhouse і продюсерів «Пастки», «Чорного телефона» та «Людини-невидимки».

12 квітня 2024 765
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 597