Фільм Ґарфілд у кіно 2024

Бред Пітт і Анджеліна Джолі займуться виноробством


Новини: Бред Пітт і Анджеліна Джолі займуться виноробством

На прилавках продукція марки Miraval з'явиться вже в березні.


Зірки Голлівуду часто займаються суміжним зі своєю акторською кар'єрою бізнесом - лінія одягу, парфумів, готелі, взуття. Ось і секс-символи Бред Пітт і Анджеліна Джолі вирішили створити щось своє. Незабаром цінителі вина можуть покуштувати напій, до виготовлення якого доклало руку знамените подружжя.

Джолі і Пітт взяли безпосередню участь у створенні рожевого вина, яке виробляється на території належного їм маєтку Шато Міраваль на півдні Франції.

Допомагав їм у цьому місцевий винороб Марк Перрен. «Джолі і Пітт контролювали весь процес виготовлення вина від початку до кінця і хотіли переконатися, що роблять все, для того щоб створити найкраще вино у Провансі», - заявляє він.

Спробувати на смак і оцінити всі достоїнства вина з винограду врожаю 2012 року можна вже на початку березня. На прилавках рожевий нектар з'явиться під маркою Miraval. На задній етикетці пляшки будуть вказані імена всіх трьох творців напою: Перрена, Джолі і Пітта.

Сам маєток Шато Міраваль знаходиться на висоті 350 метрів над рівнем моря і представляє собою зарослу лісом територію загальною площею понад 300 гектарів. З них практично 60 гектарів відведено під виноградники, з урожаю яких виготовляють біле, рожеве і червоне вино.

Будинок, в якому живе сім'я являє собою кам'яну будівлю XVII століття в типовому для півдня Франції стилі. По сусідству з ним знаходяться флігелі та господарські споруди. В одній з таких обладнана суперсучасна студія звукозапису. Колись тут британська рок-група Pink Floyd записала кілька пісень для подвійного альбому The Wall. Також послугами студії користувались й інші знамениті музиканти як Стінг, Sade і група Cranberries.

Нагадаємо, що в цьому році з Бредом Піттом вийдуть відразу декілька картин - «Війна світів Z», «Дванадцять років рабства» і «Адвокат». А Анджеліна Джолі порадує глядачів у 2014 році фільмом «Малефісент», де зніметься разом зі своїми дітьми. 

Sushchenko 15 лютого 2013


Avatar
Ім'я:
22 травня 2024

популярні новини


Трейлер мелодрами «Покинь, якщо кохаєш» Трейлер мелодрами «Покинь, якщо кохаєш»

Екранізація літературного бестселера Колін Гувер на великих екранах!

22 травня 2024 64
Український трейлер стрічки «Гамбіт королеви» Український трейлер стрічки «Гамбіт королеви»

Алісія Вікандер і Джуд Лоу в історичній драмі Каріма Айнуза.

21 травня 2024 152
Трейлер фільму «Wicked: Чародійка» Трейлер фільму «Wicked: Чародійка»

Цієї осені одна із найулюбленіших історій оживе у захопливій та величній кінопригоді!

21 травня 2024 166
Бокс-офіс США. «Уявні друзі» перші Бокс-офіс США. «Уявні друзі» перші

Фільм з Раян Рейнольдсом продемонстрував непоганий результат.

20 травня 2024 277
Трейлер дилогії «Горизонт: Американська сага» Трейлер дилогії «Горизонт: Американська сага»

Масштабний історичний епік від оскароносного режисера Кевіна Костнера.

18 травня 2024 330