Фільм Таро 2024

Як виглядатиме Бетмен через роки?


Американське видання LATimes представило своє бачення майбутніх частин «Бетмена».
Газета LATimes зайнялася випуском доповнення до видання під назвою Hero Complex, яке ілюструє наступні частини «Бетмена». Так як цього літа на екрани виходить остання частина трилогії Крістофера Нолана про Бетмена «Воскресіння Темного лицаря», то це буде своєрідний захід ери ще однієї епохи екранізацій про героя. Але традиційно вже через кілька років Бетмена дістануть з ще не дуже пильної полиці і знову закрутиться вже не вперше знайома глядачеві історія, але в іншому виконанні.
LATimes пофантазувала на тему того, як би виглядали постери до фільму про Бетмена у різних режисерів, враховуючи їх найгучніші фільми, улюблених акторів і професійний почерк.
Меттью Вон «Бетмен: Божевільне місто»: Можливо, майбутнє Готема в його минулому? У кожному разі, у виконанні режисера фільмів «Пипец» і «Люди Ікс: Перший клас» Бетмен повинен серйозно перетворитися, а головну роль Вон віддав би Майклу Фассбендеру.
Тодд Філліпс «Чувак, де мій бетмобіль?»: За версією Філліпса, «Бетмен» став би комедією в стилі фільмів режисера «Чувак, де моя тачка?" І "Похмілля у Вегасі». Коли Бетмен (Бредлі Купер) їде на відпочинок, він залишає свій будинок на Біллі Мелоуна (Ештон Катчер), який, покуривши, сідати за кермо бетмобіля. Але злодії Готем-сіті впевнені, що за кермом справжній Бетмен і вирішують нанести удар по герою ...

Роб Маршалл «Готем!»: Після серйозного успіху «Чикаго» ім'я Маршалла ще довго будуть асоціювати з мюзиклами, тому не виключено, що в майбутньому Бетмен і Жінка-Кішка з Джокером складуть відмінний музичний тріо. 

Катя Зиновьева 8 лютого 2012


Avatar
Ім'я:
16 травня 2024

популярні новини


Тизер-трейлер «Мегаполіса» Тизер-трейлер «Мегаполіса»

Фільм-мрія великого режисера Френсіса Форда Копполи.

15 травня 2024 152
Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 513
Бокс-офіс США. Мавпи перемогли Бокс-офіс США. Мавпи перемогли

«Королівство планети мавп» з легкістю очолило прокат.

13 травня 2024 342
Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»! Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»!

Даша Квіткова і Назар Задніпровський подарували свої голоси героям фільму.

8 травня 2024 403
Другий трейлер фільму «Смерчі» Другий трейлер фільму «Смерчі»

Дейзі Едґар-Джонс і Ґлен Павелл намагаються підкорити торнадо.

11 травня 2024 363