Фільм Уявні друзі 2024

Компанія Wild Bunch представіт в Каннах нові проекти


Новини: Компанія Wild Bunch представіт в Каннах нові проекти

Каннський кіноринок стартує вже через тиждень.

Каннський кіноринок відкриває багатьом проектам хороші можливості. Кіностудія Wild Bunch вже анонсувала назви проектів, права на які буде там продавати. У їх число потрапили сіквел «Відв'язних канікул» і ремейк хоррора «Маніяк поліцейський», а також нові фільми Пола Верховена, Гаспара Ное і Абделатифа Кешиша.

А тепер по-порядку про кожного.

«Відв'язні канікули 2» розкажуть нам про нові пригоди дівчат-підлітків. Цього разу їм доведеться змагатися з релігійною сектою, яка хоче їх завербувати. Сценарій до фільму написав шотландський письменник Ірвін Уелш, знайомий за романами «На голці», «Ейсід Хаус» і «Бруд». Режисером картини стане швед Йонас Окерлунд («Вищий пілотаж»). Творці обіцяють, що стрічка не буде продовженням оригінального фільму, але серед акторів очікуються зірки першої частини картини Хармоні Коріна.

Що стосується ремейка хоррора «Маніяк поліцейський», то ім'я режисера фільму стане відомо під час Каннського кінофестивалю. Оригінальна стрічка вийшла в 1988 році і стала культовою класикою, що отримала в дев'яностих два продовження.

Пол Верховен має намір екранізувати роман Філіпа Джіоні «О!». За сюжетом психологічної драми згвалтована ділова жінка хоче помститися злочинцеві за наругу над нею. Багато хто припускає, що стрічка буде в стилі Верховена - еротичною і збоченою. Студія Wild Bunch практично завершила підбір акторів.

Творець «Необоротності» і «Входу в порожнечу» аргентинець Гаспар Ное зніме «Любов». Виробництво проекту намічено на червень у французькій столиці. Планується, що «Любов» стане сексуальною мелодрамою про юнака, дівчину та іншу дівчину. За словами режисера, під час сеансів глядачі чоловічої статі випробують ерекцію, а глядачки будуть заливатися сбльозами. Ное обіцяє, що на відміну від похмурих і драматичних фільмів про секс, цей буде яскравим і легким.

Ще однією картиною сексуального спрямування, яку представлять на Каннському кіноринку, стане фільм «Справжня рана» Абделатифа Кешиша («Життя Адель»). Сюжет стрічки буде заснований на однойменному романі Франсуа Бегодо, в якому головний герой - п'ятнадцятирічний підліток, комуніст-ленініст і відмінник повинен встигнути втратити цноту під час літніх канікул, але через низку проблем йому це ніяк не вдається.

Зйомки нової стрічки Абделатифа Кешиша почнуться в серпні і пройдуть в Тунісі. Акторський склад оголосять в Каннах.

Нагадаємо, що Каннський МКФ стартує 14 травня.

Sushchenko 7 травня 2014


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні новини


Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 132
Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 138
Фінальний трейлер «Уявних друзів» Фінальний трейлер «Уявних друзів»

Раян Рейнольдс у яскравій сімейній комедії!

12 квітня 2024 919
Бокс-офіс США. Тріумф екшну «Повстання штатів» Бокс-офіс США. Тріумф екшну «Повстання штатів»

Рекордна перемога для студії A24.

15 квітня 2024 824
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 805