Фільм Уявні друзі 2024

Співачку і актрису Уітні Х'юстон ховали на батьківщині


Новини: Співачку і актрису Уітні Х'юстон ховали на батьківщині
Уітні Хьюстон поховали під акорди пісні I Will Always Love You.
Всесвітньо відому співачку Уітні Х'юстон, яка померла тиждень тому у своєму готельному номері в Лос-Анджелесі, поховали в неділю на кладовище Фервью в місті Вестфілд (штат Нью-Джерсі) поряд з могилою її батька - Джона Рассела Х'юстона.
Уздовж дороги по маршруту прямування ритуальної процесії вишикувалися тисячі шанувальників легендарної співачки, що проводили її в останню путь. Саме кладовище було на час проведення похорону оточено поліцією - на церемонію були допущені тільки члени сім'ї і близькі друзі співачки.
Днем раніше в декількох кілометрах від Вестфілда - рідному для співачки місті Ньюарк пройшла офіційна церемонія прощання, яка отримала символічну назву "Повернення додому Уїтні Хьюстон". В якості місця проведення панахиди був обрана баптистська церква "Нова надія", де Х'юстон співала в хорі ще дитиною.
Запрошення на церемонію отримали партнер Х'юстон по культовому фільму "Охоронець" Кевін Костнер, телезірка Опра Уїнфрі, її хрещена мати - "королева соулу" Арета Франклін, Стіві Уандер і Аліша Кіз. Всі вони сказали добрі слова в пам'ять покійної і підтримали її рідних. Запрошені на церемонію проповідники нагадували присутнім про доброту співачки, а Уандер і Кіз присвятили їй свої пісні.
- Хоча я ніколи не говорила тобі, але коли ти народилася, Святий Дух сказав мені, що ти зі мною не надовго. Я дякую Богові за те, що він подарував мені прекрасну квітку, який я ростила і плекала протягом 48 років, - вимовила мати співачки Сіссі Х'юстон.
Зворушлива церемонія закінчилася, коли церква наповнили перші акорди, мабуть, самої знаменитої композиції, виконаної Уїтні Хьюстон - I Will Always Love You. Під цю пісню труну з тілом легендарної співачки на руках винесли з церкви.
Незважаючи на заперечення деяких рідних Х'юстон, на панахиді таки присутній скандальний екс-чоловік зірки музикант Бобі Браун. Втім, він не досидів до кінця, мотивувавши це тим, що більше не міг терпіти утисків з боку охоронців.

За даними таблоїдів, Боббі Браун відмовився затівати судову тяжбу з її родичами, які намагаються ізолювати дочка співачки Боббі Крістіну від поганого впливу батька. Музикант Боббі Браун запевняє, що печеться виключно про доброму здоров'ї дочки і не хоче створювати їй додаткові проблеми. 

Катя Зиновьева 20 лютого 2012


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні новини


Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 138
«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати «Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати

Студія Sony Pictures внесла кілька змін в свій репертуарний план.

28 квітня 2024 626
Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 139
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 294
Фінальний трейлер «Уявних друзів» Фінальний трейлер «Уявних друзів»

Раян Рейнольдс у яскравій сімейній комедії!

12 квітня 2024 919