Фільм Уявні друзі 2024

Прем'єри тижня: Пластилін, футбол і Чорнобиль


Новини: Прем'єри тижня: Пластилін, футбол і Чорнобиль
П'ять прем'єр, дві з яких мають безпосередній стосунок до України – новий кінотиждень обіцяє стати справжнім сюрпризом не тільки для любителів мейнстриму, а й для досвідчених кіноманів.
«Матч» - свіжа робота Сергія Безрукова, де актор виконав роль воротаря київського «Динамо» часів Другої світової війни. У фільмі описані реальні події, відомі в історії як «матч смерті», коли гравцям київської команди довелося вибирати між честю і життям.
Зйомки фільму проходили в Українi - в Василькові та Харкові. В останньому було побудовано чимало декорацій, які імітували Київ військових часів. Цікаво, що українське Міністерство культури не відразу видало ліцензію «Матчу», таким чином порушивши Закон - до встановленої дати представники прокатного комітету не дали ні «зеленого», ні «червоного» світла стрічці. Однак тепер, як бачимо, проблему вирішено. На жаль, тільки з «Матчем».
Loading the player ...
«Земля забуття» - традиційний щорічний фільм про Чорнобиль. В кінці квітня кожен рік ми з друзями ходимо до лазні в кіно дивитися новий фільм про Чорнобиль. Якщо згадати, в минулому році ним став «В суботу» Олександра Міндадзе, який, як і «Земля забуття», зосереджується на психологічному аспекті Чорнобильської катастрофи. Напевно ця тема не вичерпає себе ніколи, але через ще 20-30 років вона перетвориться на «фільми в чоботях», присвячені Дню перемоги.
У «Землі» головну роль виконує екс-подружка Бонда Ольга Куриленко. Фільм розповість про двох людей, чиї долі виявляються загубленими через аварію на ЧАЕС. Кінокартина підніме важливе питання - як жити далі, коли все важливе і рідне тобі загинуло під руїнами і осколками?
Loading the player ...
«Пірати. Банда невдах» - нове творіння від творців« Уоллеса і Громіта », який свого часу мав непоганий відгук у аудиторії. Мультфільм виходить в 3D-форматі.
Пірати! Вони вічно мандрують морями - сьогодні вони на екзотичних островах, а завтра вже близько туманного порту Лондона. Вони грабують заради грошей, а потім витрачають їх на чергові подорожі і нескінченні розваги. Звичайно, таке життя приваблює багатьох, тому конкуренція досить жорстка. Тим більше, що премію "Капітан року" зможе отримати лише один пірат і тільки раз на рік!
Loading the player ...
"Няньки" - російська комедія про складнощі перекладу з дитячу на дорослу мови. Двоє працівників фірми відправляються в ділову поїздку до Туреччини зі своєю начальницею, яка є не тільки диктатором у спідниці, але ще й матір'ю трьох дітей, за якими доводиться доглядати героям. На носі - важлива угода, можливо, навіть угода життя, і героям доведеться запастися терпінням, щоб не тільки не зірвати цю угоду, але і не відправити дітей начальниці в кругосвітнє плавання на надувному матраці.
Loading the player ...

1+1, також відомий як "Недоторканні" - французька комедійна драма. Постраждавши в результаті нещасного випадку, багатий аристократ Філіп наймає в помічники людину, яка найменше підходить для цієї роботи, - молодого жителя передмістя Дрісса, який щойно звільнився з в'язниці. Незважаючи на те, що Філіп прикутий до інвалідного крісла, Дріссу вдається привнести в розмірене життя аристократа дух пригод. 

Loading the player ...
Катя Зиновьева 25 квітня 2012


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024
>hjr
>hjr 04 травня 2012 11:08
0
"Неприкасаемые" улетный фильм для всей семьи, или компании, это не важно, главное, что от этого кино гарантирована буря добрых, и веселых эмоций. Одним словом, этот филь очень порадовал, сейчас мало таких делают...
.

популярні новини


Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 136
«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати «Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати

Студія Sony Pictures внесла кілька змін в свій репертуарний план.

28 квітня 2024 626
Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 139
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 294
Фінальний трейлер «Уявних друзів» Фінальний трейлер «Уявних друзів»

Раян Рейнольдс у яскравій сімейній комедії!

12 квітня 2024 919