Фільм Уявні друзі 2024

Наступні «Аватари» зніматимуть у Новій Зеландії


Новини: Наступні «Аватари» зніматимуть у Новій Зеландії

Прем'єри другої і третьої частини "Аватара" відбудуться в 2016 і 2017 роках.

Нарешті стало відомо, де все-таки будуть проводитися зйомки трьох наступних фільмів франшизи «Аватар». Режисер проекту Джеймс Кемерон пішов за прикладом Пітера Джексона і вибрала Нову Зеландію. Студія 20th Century Fox виділила на виробничий процес $412 млн.

Всі домовленості задокументовані на офіційному рівні. Уряд країни надав студіям Fox і Lightstorm Entertainment нову податкову пільгу - 25% замість 15-відсоткової, якою користувалися до недавніх пір.

До речі, у знімальному процесі буде задіяна не лише команда Кемерона. Приблизно 90% знімальної групи будуть новозеландцями, що позитивно іфдобразиться на зменшенні безробіття місцевих жителів.

У серпні цього року сценаристи почали свою роботу. Авторами наступних частин виступлять Джош Фрідман («Війна світів», серіал «Термінатор: Хроніки Сари Коннор»), Рік Джаффа, Аманда Сілвер («Повстання планети мавп») і Шейн Салерно («Армагеддон», «Особливо небезпечні»).

Фрідман вигадує сіквел, Джаффа і Сілвер працюють над тріквелом, а Салерно дісталася четверта частина продовженнями головного касового хіта сучасності.

Виконавець головної ролі Сем Уортінгтон пару місяців тому сказав, що сподівається приступити до роботи в жовтні 2014 року.

Нагадаємо, що науково-фантастичний фільм 2009 року «Аватар» описує події 2154 року, коли людство видобуває цінний мінерал анобтаніума на Пандорі, жилому супутнику газової планети в зоряній системі Альфи Центавра. За сюжетом ресурсовидобувна корпорація загрожує існуванню місцевого племені людиноподібних розумних істот, на'ві. Назва фільму - назва генетично спроектованих тіл, гібридів на'ві і людей, що використовуються командою дослідників для вивчення планети та взаємодії з тубільними жителями Пандори.

Картина мала комерційний успіх і здобула схвалення критиків. Вона побила кілька рекордів по зборах, ставши найкасовішим фільмом всіх часів у ввсем світі, обігнавши «Титанік», який утримував рекорд протягом 12 років. «Аватар» також став першим фільмом в історії кінематографа, чиї касові збори перевищили позначку в 2 мільярди доларів. Фільм був номінований на «Оскар» у дев'яти категоріях, включаючи «Кращий фільм» і «Кращу режисуру», і переміг у трьох з них: «Краща операторська робота», «Кращі візуальні ефекти» і «Краща робота художника-постановника».

Чи чекає такий же успіх «Аватар 2», дізнаємося в грудні 2016 року.

Sushchenko 16 грудня 2013


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні новини


Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 131
Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 138
Фінальний трейлер «Уявних друзів» Фінальний трейлер «Уявних друзів»

Раян Рейнольдс у яскравій сімейній комедії!

12 квітня 2024 919
Бокс-офіс США. Тріумф екшну «Повстання штатів» Бокс-офіс США. Тріумф екшну «Повстання штатів»

Рекордна перемога для студії A24.

15 квітня 2024 824
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 805