Фільм Уявні друзі 2024

«Тупого і ще тупішого 2» все-таки знімуть


Новини: «Тупого і ще тупішого 2» все-таки знімуть

Планується, що зйомки почнуть вже цього літа.

Для шанувальників комедії "Тупий і ще тупіший" 1994 року хороша новина. Сіквел стрічки врятований студіями Universal і Red Granite і все-таки з'явиться на екранах. Про це написали творці оригінального фільму і автори проекту його продовження брати Пітер і Боббі Фареллі у своєму мікроблозі в Twitter.

До зйомок приступлять вже цього літа, а от її реліз намічений до 20-річчя виходу першого «Тупого». Головні ролі як і раніше зіграють Джим Керрі та Джефф Деніелс. Персонажі вирушать на пошуки позашлюбної дочки Ллойда, щоб попросити її стати донором нирки для батька.

На початку місяця Warner Bros. і її дочірня компанія New Line Cinema відмовилися від проекту продовження і висловили готовність выддати його іншій кінокомпанії. Але Пітер Фареллі в будь-якому випадку збирався знайти стороннього спонсора, хоч відмова студії відсунула виробництво картини на добру частину назад.

Нагадаємо, що перша частина «Тупого і ще тупішого» розповідає історію двох безробітних молодих людей, які вирушають у безрозсудну подорож через всю країну, сподіваючись перервати смугу власних постійних невдач. У свій час картина здобула величезний успіх серед глядачів, відкрила світові режисерський дует братів Фарреллі. Стрічка виходила в прокат у двох різних варіантах: скороченому і повному. З міркувань цензури деякі негожі сцени спочатку були вирізані (також це було зроблено для отримання прокатного рейтингу Система рейтингів Американської кіноасоціації, і довгий час глядачі спостерігали усічену версію. У 2006 році під егідою програми з перевидання старих фільмів «New Line Home Entertainment Platinum Series» компанія New Line Cinema випустила повну версію. Картина виявилася досить успішною в плані касових зборів: у США було зібрано $127 мільйонів​​, по всьому світу - $246 мільйонів. І це при відносно невеликому загальному бюджеті в $17 мільйонів. Під час різдвяних канікул 1994 року фільм виявився найуспішнішим по відношенню до решти продуктів кінематографа. 

Sushchenko 19 червня 2013


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні новини


Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 136
«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати «Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати

Студія Sony Pictures внесла кілька змін в свій репертуарний план.

28 квітня 2024 626
Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 139
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 294
Фінальний трейлер «Уявних друзів» Фінальний трейлер «Уявних друзів»

Раян Рейнольдс у яскравій сімейній комедії!

12 квітня 2024 919