Фільм Уявні друзі 2024

У «50 відтінків сірого» з'явився режисер


Новини: У «50 відтінків сірого» з'явився режисер

Книга Е. Л. Джеймс розійшлася у світі накладом понад 70 мільйонів примірників.

Після довгих пошуків постановника екранізації «порно для матусь» - роману Е. Л. Джеймс «50 відтінків сірого» - продюсери вирішили шукати серед жінок.

І все-таки знайшли. У режисерському кріслі гучного проекту виявилася авторка драми «Стати Джоном Ленноном» англійка Сем Тейлор-Джонсон.

Тільки от акторський склад як і раніше залишається невідомим. На головну жіночу роль, студентки Анастейші, можуть претендувати Емма Уотсон («Гаррі Поттер») і Ембер Херд («Ананасовий експрес», «Ромовий щоденник»). Один з найпоширеніших чуток стосується Фелісіті Джонс («Городок Семетрі», серіали «Найгірша відьма» і «Доктор Хто»). Однак через велику кількість відвертих сцен на головну жіночу роль можуть призначити маловідому актрису.

Головну чоловічу роль - мільйонера Грея, коханця Анастейші - пророкують Райану Гослінгу («Фанатик», «Драйв»), Бредлі Куперу («Похмілля у Вегасі») і Ченнінгу Татум («Крок вперед»).

Право екранізувати настільки популярний роман студії Universal і Focus Features придбали за 5 мільйонів доларів. Адаптувала роман автор «Порятунку містера Бенкса» Келлі Марсел.

«Персонажам книги потрібен режисер, який зможе ризикнути і вийти за рамки можливого. Сем якраз така», - прокоментував вибір режисера продюсер проекту Майкл де Лука.

Саманта Тейлор-Джонсон отримала популярність як фотограф і автор інсталяцій. У 1997 році вона отримала звання багатообіцяючого молодого автора на Венеціанській бієнале. Вона добре відома завдяки серії знімків «Чоловіки що плачуть», на яких зображені Робін Вільямс, Шон Пенн, Лоуренс Фішберн і Пол Ньюман. Короткометражка Тейлор-Джонсон «Люблю тебе сильніше» брала участь у конкурсі Каннського кінофестивалю.

Мати двох дітей, Тейлор-Джонсон стоїчно перенесла дві форми раку. Мастектомія не завадила їй народити ще двох дочок акторові Аарона Джонсону, з яким вона познайомилася на зйомках своєї першої повнометражної стрічки «Стати Джоном Ленноном».

Нагадаємо, що роман «50 відтінків сірого» оповідає про історію відносин між підприємцем Крістіаном Греєм і студенткою Анастейшею Стіл; в книзі містяться сцени відвертого сексуального характеру, в тому числі з БДСМ. Після виходу роман став бестселером у США і Великобританії. У 37 країнах світу було продано більше 30 мільйонів копій. Книга стала рекордсменом за швидкістю продажів, обігнавши серію романів про Гаррі Поттера і «Сутінки». У червні 2012 року роман «П'ятдесят відтінків сірого» став першим твором, що розійшовся в кількості мільйона копій наAmazon Kindle. Книга стала першою частиною трилогії, пізніше були опубліковані продовження - Fifty Shades Darker і Fifty Shades Freed. 

Sushchenko 20 червня 2013


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні новини


Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 138
«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати «Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати

Студія Sony Pictures внесла кілька змін в свій репертуарний план.

28 квітня 2024 626
Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 139
Бокс-офіс США. «Суперники» очолили кінопрокат Бокс-офіс США. «Суперники» очолили кінопрокат

Глядачі вирішили піти подивитися на пристрасну гру Зендеї.

29 квітня 2024 659
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 294