Фільм Ґарфілд у кіно 2024

WEEKEND: Прем'єри тижня від Оскару до жахів


WEEKEND: Прем'єри тижня від Оскару до жахів

З першими зимовими кінопрем'єрами в українському прокаті стартує потенційний номінант на "Оскар", дві комедії, екранізація "Грозового перевалу" і фільм жахів.

"Рейс" - драма від Роберта Земекіса, відомого за рядом картин як завзятим, так і початковим кіноманам. "Оскар" режисерові принесла знаменита картина "Форрест Гамп", але народну любов він отримав завдяки багатьом іншим картинам - трилогії "Назад у майбутнє", популярному "Роману з каменем", чорній комедії "Смерть їй до лиця" та інше. У свій фільм Земекіс покликав відразу двох оcкароносних акторів - Дензела Вашингтона, який зіграв у "Рейсі" головну роль, і Меліссу Лео, що з'явилася у фільмі епізодично. Любителів яскравих образів обов'язково порадує персонаж Джона Гудмена.
"Рейс" розглядає серйозну моральну проблему - чи може герой позбутися свого статусу героя, якщо він, наприклад, алкоголік? На це питання глядач буде шукати відповідь разом з головним героєм, пілотом, який рятує життя майже всім пасажирам на борту. Проте пізніше з'ясовується, що під час рейсу пілот був п'яний.

Loading the player ...

"Буремний перевал" - однойменна екранізація класичного британського роману однієї з сестер Бронте, Еміль. Наскільки можуть пам'ятати читачі, роман оповідає досить похмуру вікторіанську історію кохання між двома далеко не позитивними персонажами. Приємно, що роман екранізували самі британці, тому у фільму є шанс зберегти атмосферу роману. Раніше фільм увійшов в програму "Нове британське кіно".

Loading the player ...

"Заміж на 2 дні" - французька романтична комедія за участю актриси Дайани Крюгер. Фільм буде цікавий любителям подорожей, де разом з героями їм вдасться побувати не тільки в самій Франції, але ще й на Кіліманджаро, наприклад. Фільм схожий з іншою романтичною комедією, "Високосний рік". Головна героїня "Заміж на 2 дні", Ізабель, в зоні ризику сімейного прокляття - перший шлюб всіх її родичок неодмінно розпадався і вони знаходили своє щастя тільки з другими обранцями. Тому Ізабель, перш ніж вийти заміж за свого бойфренда, вирішується на швидкий шлюб з першим зустрічним. Ним виявляється неординарний і наївний укладач туристичних довідників. Героїня змушена відправиться за ним, вірячи, що цей шлюб швидко закінчиться розлученням.

Loading the player ...

"Чоловік нарозхват" - комедія з справжнім жіночим улюбленцем Джерардом Батлером. У фільмі актор виступить у звичному амплуа серцеїда, тренера дитячої бейсбольної команди. За його серце боротимуться Кетрін Зета-Джонс, Ума Турман, Джуді Грір і ще кілька матусь, спокушених привабливістю нового тренера своїх дітей.

Loading the player ...

"Колекціонер 2" - продовження історії про загадкового маніяка Колекціонера в 3D. У новій частині все той самий герой Аркін знову зустрічається з Кллекціонером. Чи вдасться йому знову вийти переможцем з їх дивної сутички?

Loading the player ...
Barakel 5 грудня 2012


Avatar
Ім'я:
22 травня 2024

популярні статті


Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3396
Що у кіно? Прем'єри тижня (25 квітня - 1 травня) Що у кіно? Прем'єри тижня (25 квітня - 1 травня)

Екшн з Ґослінґом і Блант, українська комедія, японське аніме, а також мелодрама і жахи.

24 квітня 2024 1030
Що у кіно? Прем'єри тижня (2 травня - 8 травня) Що у кіно? Прем'єри тижня (2 травня - 8 травня)

Любовний трикутник Зендеї, українські документалки та інші новинки прокату.

1 травня 2024 800
Що у кіно? Прем'єри тижня (9 травня - 15 травня) Що у кіно? Прем'єри тижня (9 травня - 15 травня)

Сиквел «Планети мавп», драматична історія українських письменників, європейське кіно та індонезійський жахастик.

8 травня 2024 667