Фільм Ґарфілд у кіно 2024

Анонси від студії Paramount Pictures


Новини: Анонси від студії Paramount Pictures

Студія Paramount Pictures оголосила дати прем’єр картин, які вийдуть в найближчі кілька років. Серед них є ремейк «Голого пістолета» з Ліамом Нісаном, який дебютує в кінотеатрах 18 липня 2025 року. Режисером пародії виступить Аківа Шаффер, постановник «Чіпа і Дейла: Бурундучків рятівничків», а продюсером Сет МакФарлейн, з яким Нісон разом працював над комедією «Мільйон способів втратити голову».

25 грудня 2024-го в обмеженому американському прокаті вийде «Найкращий чоловік», а з 17 січня 2025 року очікується широкий прокат. Над біографічною стрічкою про співака Роббі Вільямса працює Майкл Ґрейсі, режисер «Найвеличнішого шоумена» і продюсер «Рокетмена».

14 березня 2025-го в кінотеатрах показуватимуть фільм «Новокаїн». Це бойовик про банківського працівника з рідкісним генетичним захворюванням, яке не дозволяє йому відчувати біль. Коли його банк грабують і викрадають одну з його колег, він змушений діяти і перетворити свій найбільший недолік в свою найбільшу силу. В головних ролях зірка «Хлопаків» Джек Куейд і Ембер Мідфандер («Здобич»), а в режисерських кріслах Ден Берк і Роберт Олсен, постановники трилеру «Злодії».

8 серпня 2025-го відбудеться прем’єра фільму жахів «Порочний» від Браяна Бертіно, який зняв «Незнайомців». Дакота Фаннінґ зіграє молоду жінку, яка отримала подарунок від нічного гостя. Протягом ночі вона бореться за своє життя, скочуючись в кролячу нору, що міститься всередині подарунка. 

Також студія Paramount Pictures анонсувала два продовження своїх анімаційних робіт, мова йде про третю частину «Щенячого патруля», яка вийде 31 липня 2026-го і сиквел мультфільму «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів», він дебютує в кінотеатрах 9 жовтня 2026 року.

Тегі: анонси
Джерело: Variety
Stefurak 1 березня 2024


Avatar
Ім'я:
22 травня 2024

популярні новини


Трейлер мелодрами «Покинь, якщо кохаєш» Трейлер мелодрами «Покинь, якщо кохаєш»

Екранізація літературного бестселера Колін Гувер на великих екранах!

22 травня 2024 62
Український трейлер стрічки «Гамбіт королеви» Український трейлер стрічки «Гамбіт королеви»

Алісія Вікандер і Джуд Лоу в історичній драмі Каріма Айнуза.

21 травня 2024 151
Трейлер фільму «Wicked: Чародійка» Трейлер фільму «Wicked: Чародійка»

Цієї осені одна із найулюбленіших історій оживе у захопливій та величній кінопригоді!

21 травня 2024 165
Бокс-офіс США. «Уявні друзі» перші Бокс-офіс США. «Уявні друзі» перші

Фільм з Раян Рейнольдсом продемонстрував непоганий результат.

20 травня 2024 276
Трейлер дилогії «Горизонт: Американська сага» Трейлер дилогії «Горизонт: Американська сага»

Масштабний історичний епік від оскароносного режисера Кевіна Костнера.

18 травня 2024 328