Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

Бред Пітт і Анджеліна Джолі займуться виноробством


Новини: Бред Пітт і Анджеліна Джолі займуться виноробством

На прилавках продукція марки Miraval з'явиться вже в березні.


Зірки Голлівуду часто займаються суміжним зі своєю акторською кар'єрою бізнесом - лінія одягу, парфумів, готелі, взуття. Ось і секс-символи Бред Пітт і Анджеліна Джолі вирішили створити щось своє. Незабаром цінителі вина можуть покуштувати напій, до виготовлення якого доклало руку знамените подружжя.

Джолі і Пітт взяли безпосередню участь у створенні рожевого вина, яке виробляється на території належного їм маєтку Шато Міраваль на півдні Франції.

Допомагав їм у цьому місцевий винороб Марк Перрен. «Джолі і Пітт контролювали весь процес виготовлення вина від початку до кінця і хотіли переконатися, що роблять все, для того щоб створити найкраще вино у Провансі», - заявляє він.

Спробувати на смак і оцінити всі достоїнства вина з винограду врожаю 2012 року можна вже на початку березня. На прилавках рожевий нектар з'явиться під маркою Miraval. На задній етикетці пляшки будуть вказані імена всіх трьох творців напою: Перрена, Джолі і Пітта.

Сам маєток Шато Міраваль знаходиться на висоті 350 метрів над рівнем моря і представляє собою зарослу лісом територію загальною площею понад 300 гектарів. З них практично 60 гектарів відведено під виноградники, з урожаю яких виготовляють біле, рожеве і червоне вино.

Будинок, в якому живе сім'я являє собою кам'яну будівлю XVII століття в типовому для півдня Франції стилі. По сусідству з ним знаходяться флігелі та господарські споруди. В одній з таких обладнана суперсучасна студія звукозапису. Колись тут британська рок-група Pink Floyd записала кілька пісень для подвійного альбому The Wall. Також послугами студії користувались й інші знамениті музиканти як Стінг, Sade і група Cranberries.

Нагадаємо, що в цьому році з Бредом Піттом вийдуть відразу декілька картин - «Війна світів Z», «Дванадцять років рабства» і «Адвокат». А Анджеліна Джолі порадує глядачів у 2014 році фільмом «Малефісент», де зніметься разом зі своїми дітьми. 

Sushchenko 15 лютого 2013


Avatar
Ім'я:
29 березня 2024

популярні новини


Український трейлер фільму «Ворон» Український трейлер фільму «Ворон»

Нова екранізація культового коміксу та перезапуск легендарної франшизи.

28 березня 2024 188
Український фільм-міф на Миколайчук OPEN Український фільм-міф на Миколайчук OPEN

На фестивалі покажуть еротичний жахастик «Морена» Сергія Альошечкіна.

28 березня 2024 172
Трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого» Трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого»

Цього літа Вілл Сміт та Мартін Лоуренс повертаються у продовженні культового бойовика!

27 березня 2024 293
Скарлетт Йоганссон придивляється до нової франшизи Скарлетт Йоганссон придивляється до нової франшизи

Актриса може зіграти головну роль в продовженні «Світу Юрського періоду».

26 березня 2024 263
Український трейлер фільму «Пам’ять любові» Український трейлер фільму «Пам’ять любові»

Мелодрама з Пітером Сарсґаардом і оскароносною Джессікою Честейн.

5 березня 2024 808