Фільм Ми, наші улюбленці та війна 2024

Що таке FAANGS і його тренди


Новини: Що таке FAANGS і його тренди

 ТРЕНДИ FAANGS – ЕКСКЛЮЗИВ ВІД K7 MEDIA ДЛЯ УЧАСНИКІВ KMW 2018

Міжнародна медіаконсалтингова компанія K7 Media – Інтелектуальний партнер KYIV MEDIA WEEK, вже четвертий рік поспіль бере активну участь в медіафорумі і поділиться з його учасниками найновішими трендами та інсайтами глобальної телеіндустрії.
17 вересня менеджер з комунікацій K7 Media Девід Чіарамелла (David Ciaramella) виступить з презентацією «Тренди FAANGS» (Facebook, Apple, Amazon, Netflix, Google та Snapchat), в ході якої розповість про те, як ці шестеро найбільших гравців світу digital розвиваються в сфері креативу і створення успішного аудіовізуального продукту.
Учасники KMW дізнаються про особливості розробки оригінального контенту для FAANGS і як це впливає на розвиток галузі в цілому. Також мова піде про різні підходи кожної із платформ, а найпоказовіші з них будуть проілюстровані цікавими кейсами шоу і серіалів.
«Ми раді знову співпрацювати з KYIV MEDIA WEEK. Ми з задоволенням слідкуємо за тим, як медіафорум росте та розвиває свій регіон, який все ще залишається в значній мірі незвіданим. FAANGS – темні конячки, що продовжують створювати нові й цікаві виклики для глобального медіаринку. І хоча ніхто не знає чіткої формули успіху, всі його гравці постійно змушені шукати нові рішення для того, щоб бути успішними в on-line середовищі», – говорить Девід.
Презентація-скринінг «Тренди FAANGS від K7 Media» відбудеться в перший день KYIV MEDIA WEEK (17 вересня) з 15:00 до 16:00.
K7 Media – Інтелектуальний партнер KYIV MEDIA WEEK – міжнародна медіаконсалтингова компанія, що проводить аналітичні дослідження про глобальні тенденції в індустрії контенту для великих світових медіа-брендів. K7 Media випускає щорічний звіт «Top 100 Traveling TV Formats» на основі своїх глибоких знань і досвіду в сфері телебачення та digital, а також складає індивідуальні звіти про шоу, серіали та дитячий контент для мовників, дистрибуторів, продакшн-компаній та digital-сектору.
Другий спеціальний захід від K7 Media – «Скринінг дитячого контенту» – відбудеться в середу 19 вересня, подробиці будуть повідомлені пізніше, слідкуйте за новинами на сайті KMW і офіційній Facebook-сторінці медіафоруму.
KYIV MEDIA WEEK 2018 відбудеться 17-21 вересня 2018 року в Hyatt Regency Kyiv (Київ, Україна). До 31 липня діє спеціальна ціна на реєстрацію.
Алексей Першко 10 липня 2018


Avatar
Ім'я:
29 березня 2024

популярні новини


Український трейлер фільму «Ворон» Український трейлер фільму «Ворон»

Нова екранізація культового коміксу та перезапуск легендарної франшизи.

28 березня 2024 179
Український фільм-міф на Миколайчук OPEN Український фільм-міф на Миколайчук OPEN

На фестивалі покажуть еротичний жахастик «Морена» Сергія Альошечкіна.

28 березня 2024 170
Український трейлер фільму «Пам’ять любові» Український трейлер фільму «Пам’ять любові»

Мелодрама з Пітером Сарсґаардом і оскароносною Джессікою Честейн.

5 березня 2024 808
Трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого» Трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого»

Цього літа Вілл Сміт та Мартін Лоуренс повертаються у продовженні культового бойовика!

27 березня 2024 285
Новий трейлер фільму «Каскадер» Новий трейлер фільму «Каскадер»

Комедійний екшн від режисера «Швидкісного поїзда» з Раяном Ґослінґом та Емілі Блант.

22 березня 2024 398