Фільм Уявні друзі 2024

Демі Мур потрапила у лікарню з виснаженням і передозом


Новини: Демі Мур потрапила у лікарню з виснаженням і передозом
Демі Мур відсвяткувала розлучення депресією і передозом.
Американська актриса Демі Мур, яка розлучилася недавно з не менш "зірковим" чоловіком Ештоном Катчером, госпіталізована в Лос-Анджелесі через "зловживання" неназваною речовиною.
Зірку фільму "Стриптиз" доставили в лікарню за рішенням лікарів, які приїхали додому до Демі Мур за викликом. Мур проходить лікування від передозування якимсь неназваним речовиною. Актриса госпіталізована з діагнозом "виснаження організму". У свою чергу офіційний представник актриси повідомив, що "через стрес Демі вирішила звернутися за кваліфікованою допомогою і вилікуватися від виснаження, а також поліпшити загальне самопочуття. Вона вдячна друзям і членам сім'ї за підтримку".
По всій видимості, Демі Мур відчуває стрес у зв'язку з останніми подіями в особистому житті. У листопаді 49-річна Демі оголосила про розлучення з 33-річним актором Ештоном Катчером після шести років спільного життя. У листопаді 2011 року повідомлялося, що вона має намір при розлученні відібрати у нього більшу частину майна, нажитого в період шлюбу.
Катчер та Мур одружилися в 2005 році, що значною мірою сприяло зростанню популярності Ештона Катчера, який став першим користувачем соціальної мережі Twitter, набрали 1 млн. передплатників. В даний час його мікроблог aplusk читають більше 6 млн чоловік. Приблизно стільки ж стежать за особистим життям Катчера через соціальну мережу Facebook.

У жовтні 2011 року, напередодні шостої річниці шлюбу з Мур, Катчер провів вікенд в одному з розкішних готелів Сан-Дієго, де його дозвілля скрашували горілка і чотири юні красуні, які розважали його в джакузі. Однією з цих жінок була 23-річна Сара Ліл, яка вже намагалася оприлюднити подробиці свого романа з Катчером. Сара вже заявила, що готова відкрити пресі секрети свого коханця не менш, ніж за 250 тис. доларів. Втім, вона готова за ту ж суму назавжди зникнути з життя голлівудського красеня. 

Катя Зиновьева 25 січня 2012


Avatar
Ім'я:
10 травня 2024

популярні новини


Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 96
Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 36
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 262
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 614
Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 302