Фільм Ґарфілд у кіно 2024

Комедія про батьківство


Новини: Комедія про батьківство

 9 травня в Україні розпочнуться покази драматичної комедії «Татова донька». Світова прем'єра стрічки відбулася на Каннському кінофестивалі 2023, де вона була фільмом-закриттям паралельної програми «Тиждень критики». Художня керівниця програми Ава Каєн описала картину як «гірко-солодку комедію про батьківство та родинні зв'язки з поетичним та нестандартним поглядом». Прокат стрічки обмежений — подивитися її можна лише в обраних кінотеатрах у короткий проміжок часу. Розклад незабаром з’явиться на сторінці фільму.

 У центрі сюжету — Етьєн, який став батьком, коли йому заледве виповнилося 20 років. Невдовзі після пологів його кохана без пояснень покинула сім’ю, залишивши дитину. Це не зламало новоспеченого тата, і він зміг побудувати з донькою близькі стосунки. Коли дівчині виповнюється 17, вона теж готується залишити батька. Та одного разу вони впізнають у телесюжеті зниклу матір. Розбурхане минуле спливає на поверхню, і батько з донькою рушають в останню хаотичну сімейну подорож.

 Роль молодого батька зіграв Науель Перес Біскаярт — володар Премій «Сезар», «Люм'єр» та «Кришталевий глобус» за роботу у фільмі «120 ударів на хвилину». Доповнила першоплановий дует молода акторка Селест Брюнкель, для якої це одна з перших великих ролей.

 Режисер Ерван ле Дюк — кількаразовий учасник Каннського кінофестивалю. На думку видання Cineuropa, його стиль відрізняється від звичної натуралістичної французької традиції, і більше схожий на Бастера Кітона, Жака Таті, Акі Каурісмякі чи Еліа Сулеймана.

 Британський кіножурнал Screen Daily назвав картину «безжально химерною комедійною драмою про батька й доньку». Незалежний інформаційний ресурс The Film Verdict описав фільм як «стильний і красивий погляд на швидке полум'я першого кохання і тривалий, невилікуваний біль розбитого серця». Онлайн-видання IndieWire називає стрічку «вигадливим французьким фільмом».

 Покази в Україні здійснюються за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Тегі: трейлер
Джерело: Артхаус Трафік
Stefurak 24 квітня 2024


Avatar
Ім'я:
22 травня 2024

популярні новини


Трейлер мелодрами «Покинь, якщо кохаєш» Трейлер мелодрами «Покинь, якщо кохаєш»

Екранізація літературного бестселера Колін Гувер на великих екранах!

22 травня 2024 64
Український трейлер стрічки «Гамбіт королеви» Український трейлер стрічки «Гамбіт королеви»

Алісія Вікандер і Джуд Лоу в історичній драмі Каріма Айнуза.

21 травня 2024 152
Трейлер фільму «Wicked: Чародійка» Трейлер фільму «Wicked: Чародійка»

Цієї осені одна із найулюбленіших історій оживе у захопливій та величній кінопригоді!

21 травня 2024 167
Бокс-офіс США. «Уявні друзі» перші Бокс-офіс США. «Уявні друзі» перші

Фільм з Раян Рейнольдсом продемонстрував непоганий результат.

20 травня 2024 277
Трейлер дилогії «Горизонт: Американська сага» Трейлер дилогії «Горизонт: Американська сага»

Масштабний історичний епік від оскароносного режисера Кевіна Костнера.

18 травня 2024 331