Фільм Уявні друзі 2024

Компанія Disney представила свої фільми на Youtube


Новини: Компанія Disney представила свої фільми на Youtube
Користувачі відеохостингу YouTube в США і Канаді зможуть орендувати повнометражні фільми від кіностудії The Walt Disney Pictures в рамках сервісу онлайн-прокату.
Відеопрокат YouTube заробив ще на початку 2010 року, однак фільми від найбільших голлівудських кіностудій - Sony Pictures Entertainment, Warner Brothers, Universal, Lionsgate і незалежних кіновиробників - вперше з'явилися в ньому за ціною 2-4 долари в квітні 2011 року. За даними YouTube, користувачі онлайн-прокату зараз мають доступ до тисяч кінокартин, в тому числі, безкоштовних.
У результаті нової угоди в онлайн-кінопрокаті YouTube з'являться фільми від Disney, Pixar і DreamWorks Studios, в тому числі, "Аліса в Країні чудес", "Тачки", "Пірати Карибського моря". Вартість прокату буде змінюватись від 1,99 до 4,99 долара в залежності від новизни релізу.
Користувач може почати перегляд протягом 30 днів з моменту оплати, після початку перегляду фільму доступ до нього буде відкритий протягом 48 годин. Сервісом можна скористатися через онлайн-браузер, зі смартфона або планшета на платформі Android, а також за допомогою Google TV. Компанія Google, якій належить YouTube, не уточнює, коли фільми Disney будуть доступні користувачам за межами США і Канади.
Google не розкриває фінансові показники YouTube, відзначаючи лише, що в 2010 році доходи відеохостингу збільшилися вдвічі. За оцінкою фінансової корпорації Citigroup, дохід YouTube в 2010 році склав один мільярд доларів. Інвестиційний банк Credit Suisse прогнозує, що в 2011 році доходи YouTube складуть від 700 мільйонів до мільярда доларів.

У свою чергу, партнерство з YouTube - вже не перша ініціатива Disney з онлайн-монетизації свого контенту. Раніше дочірня компанія Disney - ABC Television Group - розширила договори про ліцензування контенту з відеосервісу від Netflix і Amazon, за яким вони можуть пропонувати користувачам популярні телешоу і серіали в потоковому режимі. Крім того, Netflix пропонує прокат DVD з фільмами від Disney, а користувачі відеосервісу Amazon можуть взяти ці картини в онлайн-прокат. 

Катя Зиновьева 24 листопада 2011


Avatar
Ім'я:
10 травня 2024

популярні новини


Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 114
Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 90
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 278
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 625
Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»! Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»!

Даша Квіткова і Назар Задніпровський подарували свої голоси героям фільму.

8 травня 2024 196