Фільм Уявні друзі 2024

Квентін Тарантіно назвав улюблені фільми 2013 року


Новини: Квентін Тарантіно назвав улюблені фільми 2013 року

Режисер представив десятку улюблених картин поточного року.

Незважаючи на те, що 2013 рік ще не підійшов до кінця, це не завадило голівудському режисерові Квентіну Тарантіно поділитися зі своїми шанувальниками переліком з десяти улюблених картин, що вийшли в поточному році.

У перелік найбільш вподобаних стрічок увійшли не тільки учасники престжних кінофестивалів, а й голівудські постановки, які не претендували на нагороди.

І так, в топ-10 улюблених стрічок 2013 Квентіна Тарантіно увійшли:

- «Гравітація» Альфонсо Куарона. Науково-фантастична драма про самотність... У космосі. Для медичного інженера Райана Стоун це був перший політ у космос, в якому жінку супроводжував астронавт зі стажем Метт Ковальські. Для Ковальські це мав бути останній виліт, після якого його чекала щаслива і спокійна пенсія. Раптово, коли космонавти в рамках завдання вийшли у відкритий космос, в їх шатл, а заодно і дослідницьку станцію, врізаються шматки Міжпросторового сміття. Залишені напризволяще, без можливості повернутися на Землю, чоловік і жінка намагаються не падати духом, але проти гравітації і сил фізики не попреш - обох очікує трагічна доля ...

- «Жасмін» Вуді Аллена. Історія світської левиці, чоловік якої потрапляє за грати через свої фінансови махінації. Дама з вищого суспільства тепер змушена пристосовуватися до життя без категорії VIP та протистояти натовпам ошуканих інвесторів.

- «Закляття» Джеймса Вана. В основі картини лежить реальна історія родини Перон, які стверджували, що жили в оточенні привидів, як добрих, так і злих. Духи населяли будинок на Род-Айленді, в якому Перони проживали в сімдесятих роках XX століття.

- «Мила Френсіс» Ноа Баумбаха. Френсіс живе в Нью-Йорку, але в неї, по суті, немає будинку. Френсіс працює в танцювальній трупі, але вона, зізнатися, зовсім не танцюристка. У Френсіс є краща подруга Софі, але тепер вони майже не спілкуються. Френсіс живе своїми мріями, які з кожним днем стають все більш нездійсненними. Френсіс хоче набагато більше, ніж може собі дозволити, але вона все одно проживає життя з легкістю, безтурботністю і витонченістю.

- «Самотній рейнджер» Гора Вербінскі. Історія охоронця закону Джона Ріда, який за допомогою індіанця Тонто став легендарним месником у масці, що стоїть на захисті справедливості. Тонто з гумором і небилицями оповідає про ті пригоди, які довелося пережити двом несхожим один на одного героям, зведеним долею для того, щоб разом боротися проти спільного ворога. Їм доводиться протистояти жадібності й корупції в часи, коли поява перших залізниць змінило уявлення про владу і могутність у світі.

- «Перед північчю» Річарда Лінклейтера. Ми зустрічаємо Джесі і Селін ще через 9 років у Греції. Майже дві декади пройшло з їх першої зустрічі в поїзді, шо прямує до Відня.

- «Пипець 2» Джеффа Уодлоу. Після блискучого успіху Піпця, жителі міста Нью Йорк стали розуміти, що треба щось робити, але точно не боятися! І ось, потихеньку починають з'являтися нові віджіланте, герої в масках. Серед таких особливо виділяється група, очолювана Полковником Зірки і Смуги, з яким Піпець здружився. Але, зло не спало, тільки збирало сили для нового удару. Мазефакер вирішує зібрати свою банду злодіїв і помститися Піпцю за смерть батька.

- «Кінець світу 2013: Апокаліпсис по-голлівудськи» Сета Рогена і Евана Голдберга. Історія про те, як група бовдурів намагається вижити під час апокаліпсису, сподобалася глядачеві, який оцінив самоіронію голівудських зірок. У домашньому прокаті ця хуліганська комедія заробила $100 млн.

- «Полуднева нега» Джилл Солоуей. Незалежна трагікомедія про нудьгуючу заможну домогосподарку, яка наймає нянею для своїх дітей танцівницю із стрип-бару. Фільм, відзначений двома нагородами кінофестивалю в Санденсі, йшов в обмеженому кінопрокаті і заробив менше $ 200 тис.

- «Товариші по чарці» Джо Сванберга. «Розмовна» трагікомедія про двох людей, які працюють на пивному заводі, люблять один з одним спілкуватися і фліртувати. Герої ідеально підходять один одному, але от тільки вони обоє вже складаються у відносинах.

Нагадаємо, що останньою стрічкою Квентіна Тарантіно, що вийшла, став вестерн «Джанго звільнений». Стрічка отримала «Оскар» за кращу чоловічу роль другого плану і Кращий сценарій.

Sushchenko 7 жовтня 2013


Avatar
Ім'я:
9 травня 2024

популярні новини


Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 120
Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 238
Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»! Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»!

Даша Квіткова і Назар Задніпровський подарували свої голоси героям фільму.

8 травня 2024 120
Тизер-трейлер фільму «Джокер: Божевілля на двох» Тизер-трейлер фільму «Джокер: Божевілля на двох»

Похмурий мюзикл з Хоакіном Феніксом і Леді Ґаґою.

10 квітня 2024 1175
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 537