Фільм Уявні друзі 2024

Лі Пейс зніметься в байопіку про Ленса Армстронга


Новини: Лі Пейс зніметься в байопіку про Ленса Армстронга

Біографічна стрічка поки не отримала назву.

У байопіку про американського велосипедиста Ленса Армстронга поповнення. Разом з Беном Фостером, який, власне, і зіграє самого велогонщика, на борт корабля проекту режисера Стівена Фрірза  піднявся Лі Пейс.

Зірка фільмів «За межею» , «Самотній чоловік», «Лінкольн» і «Хоббіт: Несподівана подорож» складе компанію Крісу О'Дауду, який грає спортивного журналіста Девіда Уолша, що документував всі тріумфи Армстронга на «Тур де Франс» і Джессі Племонсу з Гійому Кане. Яка роль відведена самому Пейсу, поки не повідомляється.

Сцену біографічної стрічки написав постійний коллаборатор Денні Бойла Джон Ходж («На голці», «Пляж», «Транс»), грунтуючись на книзі Уолша «Сім смертних гріхів: Моя гонитва за Ленсом Армстронгом».

Назва картина поки не отримала, зате знімальний процес уже запущений. До речі, в мережі навіть з'явився перший знімок Фостера в образі Ленса Армстронга.

Нагадаємо, що 42-річний Ленс Армстронг - єдиний спортсмен, що 7 раз фінішував першим в загальному заліку Тур де Франс (1999-2005). У 2012 році він був довічно дискваліфікований за застосування допінгу і позбавлений всіх титулів починаючи з 1998 року.

Починав професійну кар'єру як фахівець класичних велогонок, в 1993 році виграв чемпіонат світу в груповій гонці. У 1996 році у Армстронга був діагностований рак яєчок з метастазами. Вилікувавшись, в 1998 році повернувся у велоспорт як гонщик команди US Postal. У її складі у Ленса проявилися здібності гірського гонщика, який може педалювати в підйом з украй високою частотою. Він виграв Тур де Франс 7 разів поспіль, і після перемоги в 2005 році оголосив про завершення кар'єри. У 2009 році Армстронг повернувся у велоспорт, але не зумів домогтися результатів, порівнянних з колишніми. У лютому 2011 року повторно завершив кар'єру на тлі розслідування в США з приводу можливого використання ним допінгу. У 2012 році Армстронг був дискваліфікований за застосування допінгу; всі його результати з моменту повернення у велоспорт після ракового захворювання (1 серпня 1998 року) були анульовані, в тому числі 7 титулів переможця Тур де Франс і бронзова медаль Олімпіади в Сіднеї.

Sushchenko 15 листопада 2013


Avatar
Ім'я:
7 травня 2024

популярні новини


Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів

«Каскадер» очолив прокат, але показав посередні результати.

6 травня 2024 193
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 440
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 672
Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 443
Тизер-трейлер фільму «Джокер: Божевілля на двох» Тизер-трейлер фільму «Джокер: Божевілля на двох»

Похмурий мюзикл з Хоакіном Феніксом і Леді Ґаґою.

10 квітня 2024 1114