Фільм Таро 2024

Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс


Новини: Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

 Видання Deadline повідомляє, що студія Warner Bros. домовилася з Марґо Роббі щодо спільної роботи над екранізацією коміксу «Евенджелін» Роба Лайфелда, творця «Дедпула». Адаптувати його для великого екрану буде Тоні МакНамара, сценарист «Бідолашних створінь» і «Круелли». За режисуру відповідатиме Олівія Вайлд, яка має за плечима дві роботи у цій професії: «Освіта» і «Не хвилюйся, серденько».

 Марґо Роббі точно спродюсує проєкт, а якщо їй сподобається сценарій – зіграє головну роль. Для актриси це буде другим кінокоміксом в кар’єрі, після ролі Харлі Квін у трьох проєктах DC Films, які принесли їй популярність, але були не надто хорошими: провальний за відгуками «Загін самогубців», провальний за касовими зборами «Загін самогубців: Місія навиліт», а також провальні у всіх сенсах «Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)». 

 Комікс розповідає про Евенджелін, яка була колись наймогутнішою войовницею в райському війську, але зараз головна героїня – занепалий янгол, вигнана з небес богом. Евенджелін втратила всі янгольські переваги, крім надлюдської сили та крові, яку можна використовувати як зброю або в ритуалах. Головна героїня витрачає сили, що залишилися, щоб битися з демонами на Землі і стає останньою надією людства перед загрозою Армагеддону, що насувається.

 P.S. Марґо Роббі разом з Коліном Фаррелом зараз знаходяться на знімальному майданчику незалежної картини «Велика, смілива і красива подорож». Також актриса приписана до приквелу «Одинадцять друзів Оушена», де її партнером буде Раян Ґослінґ. А після надуспішної продюсерської роботи над «Барбі», вона та її компанія LuckyChap розробляють екранізацію комп’ютерної гри «The Sims».

Тегі: анонси, кастинг
Джерело: Deadline
Stefurak 1 травня 2024


Avatar
Ім'я:
15 травня 2024

популярні новини


Тизер-трейлер «Мегаполіса» Тизер-трейлер «Мегаполіса»

Фільм-мрія великого режисера Френсіса Форда Копполи.

15 травня 2024 141
Бокс-офіс США. Мавпи перемогли Бокс-офіс США. Мавпи перемогли

«Королівство планети мавп» з легкістю очолило прокат.

13 травня 2024 337
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 1057
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 871
Спецподія від Київського тижня критики відбудеться в Амстердамі Спецподія від Київського тижня критики відбудеться в Амстердамі

Кіно про українські 90-ті та концерт до 100-річчя Сергія Параджанова.

11 травня 2024 295